Harry herceg már jóval a költözés előtt elvesztette a barátait: ez volt a fordulópont

The Invictus Games Foundation 10th Anniversary Service
Getty Images/The Invictus Games Foundation 10th Anniversary Service - Max Mumby/Indigo
barátok Amerika költözés Harry herceg
Négy év telt el azóta, hogy a sussexi herceg úgy döntött, kilép a királyi család aktív tagjaként betöltött szerepéből, és az Egyesült Államokba költözik. Egy hozzá közel álló forrás most felfedte azt a kulcsfontosságú pillanatot, amikor Harry herceg „megváltozott” – és ez nem akkor történt, amikor azt gondolnánk.

Harry herceg, aki néhány hét múlva ünnepli 40. születésnapját, idén júniusban ünnepelte amerikai életének negyedik évfordulóját. Károly király és a néhai Diana hercegnő legkisebb fia 2020 júniusában hozta meg a döntést, hogy kilép a királyi családból és inkább Kaliforniába költözik, hogy fiúkat, Archie herceget távol neveljék a reflektorfénytől.

Harry herceg
Harry herceg szépen lassan mindenkit elmart maga mellől
Forrás: Getty Images

Harry herceg már a költözés előtt eltávolodott a barátaitól

Bár az Egyesült Államokban élt élet mindent megadott a hercegnek, amire vágyott, és a család – mely időközben egy második gyermekkel, Lilibet hercegnővel bővült – láthatóan élvezi normális életüket, ez mindennek ellenére árat követelt. Harry több barátsága is megsínylette a költözés okozta távolságot. 

„Hiányoznak a barátaim… néhány barátomat elveszítettem ebben a folyamatban” 

– árulta el korábban Netflix sorozatában. 

Azonban, bár útközben elvesztett néhány barátot, sikerült megőriznie néhány kulcsfontosságú kapcsolatot a legközelebbi barátaival. Ilyenek Charlie van Straubenzee, a Ludgrove iskolában megismert barátja, és Mark Dyer, Károly király egykori kísérője, mindketten Archie herceg keresztapái lettek. Harry és felesége állítólag közel állnak a kanadai zenei mogulhoz, David Fosterhez és feleségéhez, Katharine McPhee-hez, aki Meghan iskolai barátja. 

Azonban egy forrás a Sunday Timesnak azt nyilatkozta, hogy Harry barátságai már jóval az amerikai költözés előtt kezdtek megszakadni. A forrás, aki korábban szorosan együtt dolgozott vele, és gyakran megfordult korábbi otthonaiban – a Kensington-palotában található Nottingham Cottage-ban és a Windsor birtokon található Frogmore Cottage-banelmondta a Timesnak: „Szomorú volt látni.”

Régebben rengeteg barát jött hozzá látogatóba, katonatársak, pólós barátok, de aztán ezek lassan elmaradtak. Helyette jöttek a jógaoktatók, a wellness guruk, mindenki azt mondta, hogy kevesebb húst kell enni, és kevesebbet kell repülni. Mi pedig csak a fejünket vakartuk, miközben ők magángépekkel utaztak.

 

A kritika ellenére Harry herceg nem bánja döntését, hogy külföldre költözött, és letelepedett a napsütötte Montecitóban. Korábban a dokumentumfilmjében elmondta: „Pont ott vagyunk, ahol lennünk kell” de hozzátette: „Hiányzik az Egyesült Királyság.”

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.