Hollywoodi hírességek, akiket megtámadtak a rajongóik

Justin Bieber Greets Fans In New York
NORTHFOTO/PAPARAZZI - AKM-GSI / Barcroft Media
zaklatás rajongók fanatikus
A reflektorfény árnyékában a sztárokra sötét veszélyek is leselkednek. A hollywoodi hírességek sokszor nemcsak rajongóik szeretetével, hanem agresszív zaklatóik támadásaival is szembesülnek, akik a legváratlanabb pillanatokban törhetnek rájuk.

Híresnek és ismertnek lenni sok előnnyel és kiváltsággal jár, azonban a sztárok élete sem mindig probléma- és veszélymentes. Ezek a hollywoodi hírességek bizony komoly félelmet élhettek át, amikor elvakult rajongóik váratlanul rájuk tört, vagy zaklatta őket. Számos híres színész, zenész élt már át olyan félelmetes atrocitásokat, amikor a rajongóik túlléptek egy bizonyos határt.

Hollywoodi hírességek
A hollywoodi hírességek közül számos színész, zenész élt már át olyan félelmetes atrocitásokat, amikor a rajongóik túlléptek egy bizonyos határt
Forrás: NORTHFOTO/AKM Images/GSI Media Inc.

Hollywoodi hírességek bizarr incidensei

Nem ritka, hogy az elvakult és fanatikus rajongók, vagy éppen ellendrukkerek a tettlegességig is elmennek és fizikailag bántalmazzák a hírességeket. A sztárokat érő zaklatások nem feltétlenül csak a vörös szőnyegen, vagy a fellépések során történhetnek meg. Hiába a sok személyi testőr, sokszor az ismert emberek hétköznapi életük során, a leváratlanabb helyzetekben szembesülnek a zaklatók támadásaival. 

1. Kim Kardashian

Kim Kardashian Leaves Home For Business
Kim Kardashian 
Forrás:  Northfoto 

2012-ben Kim Kardashian egy állatvédő aktivista áldozata lett, aki liszttel dobálta meg a hírességet, mert a reality sztár állatprémet viselt. Az incidens Los Angelesben történt, amikor Kardashian egy nyilvános eseményen vett részt. Az aktivista így próbálta felhívni a figyelmet az állatokkal szembeni kegyetlenségre és az állati szőr viselésére.

2. Brad Pitt

Angelina Jolie and Brad Pitt arrive for the world premiere of Disney's "Maleficent," May 28, 2014, at El Capitan Theatre in Hollywood, California. AFP PHOTO / ROBYN BECK (Photo by Robyn BECK / AFP)
 Brad Pitt és Angelina Jolie a Maleficent premierjén
Forrás: Robyn BECK / AFP

2014-ben egy férfi arcon ütötte Brad Pittet, amikor a színész éppen autogramot osztogatott a Demóna című film premierjén. A támadó állítólag egy barikádot átugorva rontott a sztárra. 

3. Chevy Chase

EXCLUSIVE: Chevy Chase is Spotted Picking up Cigarettes in Bedford, New York.
Chevy Chase
Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com

A színész 2018 februárjában egy közúti erőszakos incidens áldozata lett. Chase követni kezdett egy autót, miután a sofőr elé vágott. Amikor a két férfi félreállt, vitába keveredtek, és a fiatalabb férfi, Michael Landrio állítólag vállon rúgta Chase-t. Landriót letartóztatták, és másodfokú zaklatással vádolták meg.

4. Lindsay Lohan

'Speed the Plow' Play Photocall In London
Lindsay Lohan
Forrás: NORTHFOTO/ZUMA Wire

2012-ben Lindsay Lohant állítólag egy férfi bántalmazta New York-i szállodai szobájában. Lohan azt akarta, hogy a férfi törölje a róla készült fotókat a telefonjáról. Amikor a nő megragadta a telefonját, a férfi az ágyra lökte őt.

5. Justin Bieber

Justin Bieber greets fans at Power 106 Part 2
Justin Bieber
Forrás: NORTHFOTO/X17online.com

2013-ban Justin Biebert egy kanadai szórakozóhelyen megtámadta egy részeg bulizó. A helyszínről származó források szerint az énekes elhagyta biztonságos VIP-részlegét, hogy szóba elegyedjen az emberekkel, amikor egy férfi váratlanul rátámadt. Megragadta a sztár pólóját és megpróbálta leszedni róla, de nem sikerült neki. Végül a biztonsági embereknek sikerült lerángatniuk a férfit Bieberről.

6. Paul McCartney

Paul McCartney Greets Fans In Mexico City
Paul McCartney
Forrás: NORTHFOTO/© 2012 by El Universal

2010-ben egy kisebb tömeg támadta meg Paul McCartney turnébuszát Mexikóvárosban. A fiatalokból álló csoport tagjai megállásra kényszerítették a busz sofőrjét, majd fel-alá ugrálni kezdtek a tetőn. Végül riasztották a rendőrséget, ők segítettek a tömeg szétoszlatásában.

7. Paris Hilton

Paris Hilton
Forrás: Northfoto

2011-ben egy őrült rajongó ráugrott Paris Hilton barátjára és szerelmet vallott a szálloda örökösnőnek egy vad közelharc során a Van Nuys-i bíróság épülete előtt. Hilton személyi testőre gyorsan közbeavatkozott és leütötte a támadót, majd lefogta, amíg a rendőrség ki nem érkezett.

8. Leona Lewis

LEONA LEWIS LAUNCHES NEW BOOK 'DREAMS'
Leona Lewis
Forrás: Northfoto/SCJJ/XPOSUREPHOTOS.COM

2009-ben Leona Lewist egy londoni dedikáláson egy sorban álló férfi váratlanul arcon ütötte. Az esetet követően a férfi támadó ellen vádat emeltek. Lewis az esettel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy borzalmas sokk volt számára.

9. Robbie Williams

GERMANY-CONCERT-POP-WILLIAMS
Robbie Williams 
Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP

2001-ben Robbie Williamst egy németországi koncertje során megtámadták és ledobták a színpadról. Egy férfinek sikerült feljutnia hozzá és miközben Robbie Williams énekelt, hátulról nekirohant és lelökte onnan. Az énekes támadója állítólag pszichiátriai problémákkal küzdött. A német rendőrség szerint a sztár több mint 5 métert zuhant a színpad előtti biztonsági gödörbe, de nem sérült meg komolyan, és azonnal folytatni tudta a show-t. 

10. Miley Cyrus

Saint Laurent Mens Spring Summer 20 Show - Runway
Forrás: WireImage,/Saint Laurent Mens Spring Summer 20 Show - Runway

2019 júniusában, a barcelonai Primavera Fesztiválon Miley Cyrus és akkori párja, Liam Hemsworth próbálták elhagyni az eseményt, amikor egy fanatikus rajongó kihasználta a biztonsági rést, és megpróbálta megfojtani Cyrust, miközben csókot követelt tőle. Cyrus küzdött, hogy megszabaduljon a rajongótól, míg a biztonsági személyzet gyorsan beavatkozott és eltávolította az illetőt. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.