Sztárparádé Jeff Bezos luxusjachtján: Leonardo DiCaprio és Orlando Bloom is Szardínián pihent

Lauren Sánchez és Jeff Bezos
Getty Images/Leon Bennett/GA -
hajókázás luxus Orlando Bloom Leonardo DiCaprio Jeff Bezos
A 60 éves milliárdos 485 milliós jachtján feltűnt Leonardo DiCaprio és Vittoria Ceretti, valamint Katy Perry és Orlando Bloom is. Jeff Bezos a hétvégét az olasz partoknál töltötte.

Jeff Bezos nem bízta a véletlenre, amikor utastársakat választott legutóbbi hajós kiruccanásához. A milliárdost menyasszonya, Lauren Sanchez, Katy Perry, Orlando Bloom, Leonardo DiCaprio és Vittoria Ceretti modell társaságában szelte a habokat a múlt hétvégén.

Jeff Bezos luxus jachtja
Jeff Bezos luxus jachtja
Forrás: GC Images/Robino Salvatore

Jeff Bezos jachtján ismét illusztris társaság gyűlt össze

Az Amazon alapítójának egyik kisebb hajójával szálltak partra, hogy ebédeljenek egy csúcskategóriás tengerparti üdülőhelyen, mielőtt visszatértek volna a Koru nevű hatalmas hajóra.

 A milliárdos kényelmesen felöltözött az étkezéshez, kék rövidnadrágot, fekete galléros inget és napszemüveget viselt. Eközben az 54 éves Sanchez egy mélyen kivágott, fekete csipkés strandruhában és egy fekete bikiniben keltette fel a figyelmet. Mindketten mezítláb sétáltak a homokban. Leonardo DiCaprio az arcába húzott baseball sapkában próbált inkognitóban maradni. DiCaprio és Bezos évek óta jó barátok, egy forrás korábban azt mondta a Page Six nevű oldalnak, hogy gyakran nyaralnak együtt, és közös nevezőt találnak a klímaváltozás elleni küzdelemben és a környezetvédelmi aktivizmusban végzett munkájukban. A színész modell barátnője, akivel tavaly kezdett randizni, úgy tűnik, szintén közel került a párhoz. A 26 éves olasz szépség egy piros-fehér állatmintás szoknyát és egy egyszerű fehér tank toppot viselt. Laza szettjét egy színes táskával, statement napszemüveggel és pántos fekete szandállal egészítette ki.

Míg a csapat többsége felöltözködött az kirándulásra, Orlando Bloom úgy tűnt, mintha éppen most készülne megmártózni a vízben. A Karib-tenger kalózai sztárja egy fehér, nyitott ingben és narancssárga fürdőnadrágban villantotta meg hasizmait. A naptól egy zöld sapkával és napszemüveggel védte magát. Katy Perry azonban  kitett agáért egy színes, chevron mintás mini ruhában. Az énekesnő a látványos megjelenését hozzá illő rózsaszín napszemüveggel és egy kagylós nyaklánccal egészítette ki. A 47 éves Bloom és Perry, akik Franciaországban kezdték meg egy hónapos vakációjukat, tavaly ilyenkor szintén Bezosszal és Sanchezzel nyaraltak. A négyes 2023 augusztusában a horvátországi Dubrovnikban sétálgatott Usherrel. 

Bár az nem derült ki, hogy a csoport pontosan mikor verődött össze, Bezos és Sanchez a nyár nagy részét azzal töltötték, hogy körbeutazták Európát a 417 láb hosszú megayachtján, amely összesen 18 vendéget tud befogadni.

A szerelmespár Kim Kardashian oldalán Görögországban kezdte nyári kalandjait, majd a Földközi-tengeren át egészen Olaszországig utazott. Miközben Bezos hajóján laknak, Sanchez, aki képzett helikopterpilóta,  állítólag helikopterrel repül fel és le a támogató hajójukra, ahol az összes luxus felszerelésüket tartják: helikoptereket, motorcsónakokat és más vízi játékokat. A vezérigazgató 2018-ban kezdte el építeni a mamuthajót, amely végül tavaly nyáron készült el. Nagyrészt a világ legmagasabb vitorlás jachtjaként tartják számon,  hiszen 230 láb magas.

A kiruccanásról készült képeket ide kattintva tudod megnézni.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.