Henry Winkler Kamilla királyné Ascot
Sok legenda kering arról, a királyi család tagjai hogyan is bánnak az emberekkel, hogyan viselkednek nyilvánosan. Kamilla királyné sem pont olyan, mint gondolnánk.

A legtöbben elég idegesek lesznek, ha a brit királyi család tagjaival kell találkozniuk. Érthető is, hiszen nem tudják, mit lehet várni tőlük, hogyan fognak viselkedni. Hiszen az ember nem mindennap találkozik valakivel, aki palotában lakik, szolgák egész hada lesi minden kívánságát és egy olyan elit tagjaira, amelyről sokan még csak álmodni sem mernek. Kamilla királyné állítólag nagyon barátságos, de a brit királyi család többi tagja is nagyon kedves. 

Kamilla királyné kifejezetten közvetlen
Kamilla királyné kifejezetten közvetlen 
Forrás:  Getty Images

Kamilla királyné igazi személyiségéről Henry Winkler mesélt

Ám a pompa és a formalitások ellenére a királyi család legtöbb tagja igen kedvesek az emberekkel. Kamilla királyné pedig kifejezetten közvetlen, legalábbis a hollywoodi legenda, Henry Winkler ezt állítja róla, miután találkoztak Ascotban. Henry Winklernek, akit a rajongók a Happy Days című amerikai sitcomban játszott Fonzie-szerepéről ismerhetnek a legjobban, a nyár elején volt alkalma találkozni a királynéval és férjével, Károly királlyal – és mint mondta, nem is olyan volt a találkozás, mint amire számított. Az uralkodó és felesége egy írországi, skóciai és angliai körút során találkoztak vele, miközben a Being Henry című memoárját reklámozta.

Ascotban találkoztak

"Meghívtak minket Ascotba a királyi versenyre. Biztos hallott már az eseményről, ha máshonnan nem, a My Fair Ladyből. Az eseményre frakkot és cilindert vettem fel. A király és a királyné hintón érkezett, utána ebédeltünk. Aztán Kamilla királyné meglepő kéréssel fordult hozzám. Találkozni akart velem. Fehérben jött középen, és felálltunk. Felemeltem a kalapomat, és úgy beszéltem vele, mintha Liz néném lett volna. Nincs félreértés. Nincs „királyiság”. Csak ez a kedves nő, aki tud az én gyerekkönyveimről, a Detective Duck-sorozatról" – árulta el Henry Winkler. Hozzátette, hogy igazán szívmelengető dolog volt találkozni Kamilla királynéval. Nagyon élvezte az ascoti lóversenyt, de ettől a találkozótól az egész még sokkal szebb emlékké válik. Ezzel az uralkodó felesége csak még pozitívabb benyomást keltett benne, mint korábban, így nagyon jó véleménnyel van róla. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.