Kelly Osbourne barátja súlyos égési sérüléseket szenvedett: a farmjukon történt robbanás

Celebrity Sightings In Los Angeles - August 29, 2023
GC Images/Celebrity Sightings In Los Angeles - August 29, 2023 - Rachpoot/Bauer-Griffin
robbanás Kelly Osbourne égési sérülés
Sid Wilson súlyos sérüléseket szenvedett egy robbanás következtében. Kelly Osbourne barátja elárulta, hogy arca „gyakorlatilag megolvadt az orrától lefelé”, miután iowai farmjukon robbanás történt.

Kelly Osbourne barátja elmagyarázta, hogy az eset akkor történt, amikor kiment megnézni egy fahalmot, amit előző este gyújtott meg a farmon, ahol élnek. „Egy pár nappal korábban meggyújtottam, és hagytam leégni” – mesélte. „Másnap kimentem megnézni, mennyi maradt belőle, ha egyáltalán maradt valami. Volt még egy bizonyos mennyiségű törmelék a halom oldalán, és mint egy ostoba, azt tettem, amit nem szabadott volna: hozzáadtam egy kis benzint.”

Kelly Osbourne barátja súlyos égési sérüléseket szenvedett
Kelly Osbourne barátja súlyos égési sérüléseket szenvedett
Forrás: Billboard via Getty Images

Kelly Osbourne barátja súlyos égési sérüléseket szenvedett 

Sid Wilson elmondta, hogy miután messzire vitte a benzines kannát a fahalomtól, egy ágat keresett, amivel meggyújthatná. De nem talált. 

A türelmetlenségem legyőzött, és azt gondoltam, hogy rendben leszek. Odahajoltam, és meggyújtottam a halmot, ami be volt locsolva benzinnel, és mivel nagyon párás volt a levegő, még mindig rengeteg gázpára volt a levegőben, ami aztán… bum! Felrobbant.

Wilson gyorsan visszarohant a házukba, ahol Kellyvel és a gyerekükkel azonnal berohantak a sürgősségire. Onnan átszállították egy nagyobb kórházba Des Moines-ban, ahol folytatták az égési sérüléseinek kezelését.

Az egész jobb karom be van kötözve, a bal karom fele is. De a duzzanat már lelohadt, és azt mondták, hogy az arc elég lenyűgöző, mert regenerálódik, gyorsan gyógyul.

 Hozzátette: „Voltak már jobb napjaim is, azt hiszem, de életben vagyok, úgyhogy jól vagyok.” Mindezek után Wilson üzenete mindenkinek világos: „Ne játszadozz a tűzzel. Az mindig nyerni fog.”

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.