Lady Gaga nagyon boldog, új családtagot köszönthettek - VIDEÓ

Házi kedvenc kutya Lady Gaga
A 38 éves énekesnő új kiskutyát kapott 3 évvel azután, hogy elrabolták korábbi kedvenceit. Lady Gaga 2021 februárjában súlyos traumát élt át, amikor kutyát sétáltató barátját meglőtték, két francia bulldogja, Koji és Gustavi pedig eltűnt.

Az énekesnő csütörtökön egy TikTok-videóval örvendeztette meg a rajongókat, ahol büszkén mutatta be új kiskutyáját. A felvételen Lady Gaga lip-syncinggel adja elő Bruno Marssal közös slágerét, a Die with a Smile-t, miközben egy kölyök francia bulldogot tart az ölében. 

Lady Gaga
Lady Gaga 3 évvel kedvencei elrablása után új kiskutyát vett magához
Forrás: Getty Images/Andrew Toth

Lady Gaga nem árulta el új kutyája nevét

Az énekesnő három évvel a brutális támadás lett újra gazdi. A 38 éves Gaga öröme egyértelműen azt jelzi, hogy végre tovább tudott lépni a nehéz időszak után. Lady Gaga ezt mondta a felvételen: „Ha a világ véget érne, melletted szeretnék lenni." A kis buldog nevét még nem árulta el a sztár.

Félmillió dolláros jutalmat ajánlott fel Lady Gaga annak, aki visszaviszi ellopott kutyáit

A világhírű énekesnő és színésznő 2021 februárjában súlyos traumát élt át, amikor kutyát sétáló barátját, Ryan Fischert meglőtték, és két francia bulldogját, Kojit és Gustavot elrabolták Hollywoodban, a Sierra Bonita Avenue-n. A harmadik, Miss Asia nevű kutyája elszökött, de később megtalálták. A francia bulldog népszerű kutyafajta, és egyre többször fordul elő, hogy a több ezer dollárért vásárolt kutyakölyköket ellopják, hogy újra eladják vagy tenyésztésre használják őket. 2021 áprilisában öt embert tartóztattak le a lövöldözés és a kutyarablás miatt. Az egyik gyanúsítottat, James Howard Jacksont vádalku keretében 21 év börtönre ítélték. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.