Leonardo DiCaprio Olaszországban nyaral 26 éves barátnőjével: egy jachton napozva fotózták le őket

Leonardo DiCaprio 26 éves barátnőjével jachtozgat
WireImage/Emma McIntyre -
lesifotók Vittoria Ceretti Leonardo DiCaprio
Először 2023 augusztusában hozták kapcsolatba a színészt és az olasz modellt, amikor együtt látták őket jegeskávézni. Ezúttal Olaszországban, közös nyaralás közben kapták őket lencsevégre: Leonardo DiCaprio és Vittoria Ceretti egy jachton napoztak.

A színészről köztudott, hogy 49 évesen is a fiatal modelleket kedveli, ha párkapcsolatokról van szó. Leonardo DiCaprio ezúttal sem lepett meg senkit, amikor tavaly augusztusban együtt látták Vittoria Cerettivel. Hogy meddig lesznek együtt, tekintve, hogy az olasz modell 26 éves, nem tudni, de egyelőre úgy tűnik, a sztár egyelőre odavan barátnőjéért: a pár Olaszországban nyaral, először Szardínián fotózták le őket, most pedig Portofinóban készültek fotók a párról, amint egy jachton napoztak.

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio harcos környezetvédő, és a fiatal modellek rajongója
Forrás: Getty Images/Chip Somodevilla

Leonardo DiCaprio az anyjának is bemutatta a barátnőjét

Leonardo DiCaprio és Vittoria Ceretti augusztus 1-jén, csütörtökön Szardínia partjainál sütkérezett, amikor lefotózták őket, amikor jachtozás közben úszni indultak. A 26 éves modell egy barna, kétrészes bikiniben mászott le a jacht lépcsőjén, a 49 éves színésszel a sarkában. DiCaprio közeli barátját, Tobey Maguire-t is látták Szardínián, amint Babette Strijbos modellel tomboltak, a fotókon pedig ölelkezve és csókolózva fürödtek a tengerparton. Hiába, madarat tolláról...

A hét elején a sztár és barátnője megállt Portofinóban, ott lőttek róluk néhány fotót.

Egy bennfentes szerint DiCaprio egyre közelebb kerül az olasz modellhez, aki szerinte nagyon aranyos, kedves és bájos, és úgy tűnik, Leo nagyon kedveli őt. Szeptemberben leonardo DiCaprio és Ceretti a színész édesanyjával, Irmelin Indenbirkennel töltöttek időt Milánóban.

A színészt először 2023 augusztusában hozták kapcsolatba Cerettivel, amikor a kaliforniai Santa Barbarában látták őket sétálni, miközben jeges kávét és fagylaltot fogyasztottak. Egy hónappal később ismét kiszúrták őket, amint összebújva táncoltak. Vittoria Ceretti novemberben ott volt DiCaprio 49. születésnapi partiján is Beverly Hillsben. 

Mielőtt jelenlegi barátnője képbe került, Leonardo DiCaprio Gigi Hadid modellel járt, az a kapcsolat 2022 szeptemberétől 2023 februárjáig tartott. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.