Tom Cruise titkos meglepetése: a párizsi olimpia záróceremóniáján a színész is feltűnik majd

Tom Cruise
Mondadori Portfolio via Getty Im - Mondadori Portfolio
Olimpia 2024 meglepetés Tom Cruise
A pletykák szerint a hollywoodi akciósztár nagyszabású meglepetésre készül a 2024-es párizsi olimpia záróceremóniáján. Tom Cruise állítólag lázasan készül a nem mindennapi feladatra.

Szigorúan titkos projekten dolgozik Tom Cruise: a 2024-es párizsi olimpia záróceremóniáján készül meglepni a nézőket egy nem mindennapi mutatvánnyal. A színész hónapok óta készül, fő kelléke pedig egy ejtőernyő lesz, szóval az kijelenthető, hogy izgalmakból biztosan nem lesz hiány.

Tom Cruise
Tom Cruise lelkesen szurkol a párizsi olimpián a sportolóknak
Forrás: Getty Images

Tom Cruise nagyszabású mutatványra készül a párizsi olimpián

Tom Cruise hónapok óta arra készül, hogy egy ejtőernyős akcióval kápráztassa el a közönséget a párizsi olimpia záróceremóniáján augusztus 11-én. A nagy finálé során állítólag a filmproducer nem mindennapi mutatvánnyal adja át a zászlót a 2028-as olimpiai játékok házigazda városának, Los Angelesnek. A terv szerint a háromszoros Golden Globe-díjas színész kezdésként a Stade de France tetejéről lógva jut el az első célpontjához — a stadion pályájához. Az olimpiai zászló pedig folyamatosan vele lesz. Az olimpiai közvetítés ezután egy két perces, előre rögzített szegmensre vált, amelyben Cruise repülőgéppel utazik a következő állomására, miközben az olimpiai zászlót Franciaországból Los Angelesbe viszi. Ezután kiugrik a repülőgépből, és a Hollywood feliratnál landol. Információk szerint az utóbbi mutatványt még márciusban vették fel. A film további részében Cruise átadja a zászlót más olimpikonoknak, miközben Los Angeles utcáin járják az utat.

A színésznek nem ez lesz az első olimpiai szereplése, 2004-ben segített a fáklyát vinni a fáklyát Los Angelesben, a görögországi Athénban megrendezett nyári olimpiai játékok előtt.

Tom Cruise gyereket akar: keresi azt a nőt, aki szülne neki

Mindeközben a magánéletét sem hanyagolja el a színész, ismét családot akar alapítani, keresi születendő gyermeke anyját - pedig az apaságban eddig nem jeleskedett. És ha ez nem lenne egyszerre elég, költözne is. Lehet, hogy Tom Hollywood egyik legismertebb arca, de kevesen tudják, hogy a vidéki Dél-Anglia szerelmese, és nagyon sokat tartózkodik Londonba is, ahol két idősebb gyereke - a 31 éves Isabella és a 29 éves Connor - is él.

„Egy gyermek vállalása az Egyesült Királyságban fantasztikus módja lenne annak, hogy megszilárdítsa az ottani gyökereit" - árulta el a bennfentes. 

Ám korábbi partnerével, Elsinával (Elsina Khayrova, orosz származású modell, blogger, üzletasszony - a szerk.) februárban szakítottak, pedig a színész már esküvőt és gyereket tervezett a nővel. Ettől függetlenül nagyon szeretne egy társat, akivel ismét családot alapíthat.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.