Ezek a világsztárok exférjeik nevével váltak híressé

válás sztárok családnév
A válás sokak számára egy új fejezet kezdetét jelenti, ám egyesek mégis úgy döntenek, hogy megőriznek valamit a múltból. Nézd meg, kik azok a sztárok, akik nem változtatták meg nevüket a válás után.

Hollywoodban nem ritka, hogy a sztárok megtartják korábbi nevüket, különösen akkor, amikor a fél világ azzal a névvel ismerte meg őket. Mások szeretnék megőrizni a kapcsolatot gyermekeikkel ugyanazon a néven, és vannak olyanok is, akik egyszerűen nem akarnak a papírmunkával foglalkozni. Bármi legyen is a motivációjuk, ezek a sztárok a válás után is megtartották nevüket.

válás
Sokan ragaszkodnak ahhoz, hogy válás után is megtartsák a férjük nevét.
Forrás: Shutterstock

Íme 5 híres sztár aki nem változtatta meg a nevét a válás után

1. Demi Moore

Demi Moore, amikor még tinédzser volt, férjhez ment első férjéhez, Freddy Moore-hoz, és ezzel hivatalosan is megváltoztatta nevét Demi Guynes-ról a mostani, világszerte ismert nevére. Bár Freddy-től néhány évvel később elvált, Demi úgy döntött, hogy megtartja volt férje nevét. Bruce Willis-szel és később Ashton Kutcher-rel való házasságai alatt is inkább az első férje nevét használta, bár rövid ideig a Mrs. Kutcher nevet használta a Twitteren. Ashton-tól való válása után Demi elmagyarázta, hogy a névváltoztatások sosem voltak számára prioritások. „A Twitter nevem megváltoztatása most nem a legfontosabb számomra. Sajnálom, hogy ez ennyire zavar titeket”– írta.

válás, Demi Moore
 Demi Moore úgy döntött, hogy a válás után megtartja volt férje, Freddy Moore nevét
Forrás: Getty Images/Kristy Sparow

2. Kris Jenner

A Kardashian család matriarchája, Kris Jenner, még mindig megőrzi volt férje, Caitlyn Jenner nevét, annak ellenére, hogy már évek óta elváltak. Bár a világ ma már Jenner néven ismeri, Kris többször is fontolgatta, hogy visszaváltoztatja a nevét első férje, Robert Kardashian nevére. Amíg Caitlyn-nel házas volt, Kris fontolgatta, hogy Kris Kardashian néven folytassa, hogy nevének brandingje összhangban legyen híres lányaival. Majd 2016-ban, Caitlyn-től való szakítása után, ismét felvetette ezt a kérdést. „Vissza fogom változtatni a nevemet Kardashianra. Az voltam, mielőtt a lányaim azzá lettek. Én voltam az eredeti Kardashian…” – mondta Kris a Keeping Up With The Kardashians című műsorban. De Kris továbbra is Jenner néven ismert.

válás, Kris Jenner
Kris Jenner
Forrás: WireImage/10th Annual Breakthrough Prize Ceremony

3. Ivana Trump

Donald Trump első felesége, Ivana Zelníčková néven nőtt fel, de házasságuk után Ivana Trump néven vált ismertté. Bár válásuk után Ivana úgy döntött, hogy megtartja volt férje, Donald Trump nevét, gyakran nem használta azt üzleti vállalkozásaiban. Az 1990-es évek elején Ivana úgy döntött, hogy divat- és parfüm márkáját House of Ivana néven alapítja, hogy bizonyítsa, képes sikeres lenni híres férje támogatása nélkül is. „Ha óránként nem adtam el 200 000 dollárt, az csalódás volt. Valamit mindenképpen bizonyítanom kellett. Képes voltam csodálatos életet élni egyedül, csak a keresztnevemet használva.”– írta Ivana a Raising Trump című könyvében.

Ivana Trump
Ivana Trump
Forrás: Getty Images/Noam Galai

4. Susan Sarandon

Susan Sarandon Susan Abigail Tomalin néven született, de 1967-ben férjhez ment Chris Sarandonhoz. Susan felvette férje nevét, akivel 12 évig voltak házasok. Miután elváltak, Susan úgy döntött, hogy megtartja volt férje nevét, és azóta sem változtatott rajta.

Susan Sarandon
Susan Sarandon
Forrás: Getty Images/ Kristina Bumphrey

5. Melinda Gates

Melinda French néven nőtt fel, de amikor férjhez ment Bill Gateshez, úgy döntött, hogy felveszi férje nevét. A pár több mint 25 évig volt házas, és válásuk után Melinda úgy döntött, hogy megtartja volt férje nevét. Bár nem végzett hivatalos névváltoztatást a válási papírok szerint, nyilvánosan hozzáadta lánykori nevét a közösségi média profiljaihoz.

Melinda Gates
Melinda Gates
Forrás: Getty Images/Christian Liewig - Corbis

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.