Velence (Olaszország) Monica Bellucci Cate Blanchett
Kedvenc színészeink krémje most Velencében ünnepel. A legendás velencei filmfesztivál idején rengeteg rajongó érkezik a vizek városába: autogramra, közös fotóra, videóra vadásznak, a nagy pillanatokról pedig cuki videók készülnek.

A velencei filmfesztivál nem csak a filmesek számára különleges esemény, a szakmai meghívottakon kívül turisták tömegei látogatják meg a romantikus olasz szigetet, és ezúttal nem csak a gondolázás, meg a mesés naplemente érdekli őket, hanem azok a hírességek is, akikkel ha csak néhány pillanatra is, de van lehetőség egy-egy közös fotóra, nyúlfarknyi videóra, autogramra. 

velencei filmfesztivál
Velencei Filmfesztivál, Cate Blanchett Forrás: Getty Images

Velencei filmfesztivál: mosoly, mosoly, mosoly, itt vannak a rajongók!

Velencében hétköznapokon is rengeteg a turista, ilyenkor, a filmfesztivál idején azonban még többen vannak, hiszen a hírességek rajongói erre a néhány napra időzítik látogatásukat. Külön logisztikájuk van arra, hogy kiderítsék, ki, melyik szállodában lakik, milyen útvonalon érkezik a megnyitóra, és melyik programon vesz részt, hogy előtte, vagy utána elcsíphessék egy pillanatra. Megmutatjuk, hogy vannak szerencsések, akiknek sikerül: kedvencük rájuk mosolyog, integet, autogramot ad, vagy akár közös fotón pózol. 

Cate Blanchett - futááás!

Cate Blanchett fekete Armani szettjében kocogott oda rajongóihoz, hogy gyorsan dedikáljon néhány noteszt. A  színésznőt tengermély dekoltázsa sem akadályozza meg abban, hogy mosolyogva odakanyarintsa a nevét.

Monica, óvatosan!

Monica Bellucci  tűpettyes kivágott ruháját platformos szandállal vette fel, de azzal sem ő, sem a stylistja nem számolt, hogy nem ez a legjobb szett dedikáláshoz. Mindenesetre Monica némi tipegés után mosolyogva megoldotta a feladatot, a rajongók legnagyobb örömére. 

Integessen Ripley hadnagy!

Sigourney Weawert, aki ezúttal életműdíjat kapott, úgy tűnik tényleg csak az alienek tudják megközelíteni, mert a rajongók csak egy röpke integetős, puszidobálós videót tudtak róla készíteni, amikor kis szalmakalapjában megérkezett Velencébe. Az életműdíjas színésznőt a rajongók nagy örömére a Star Warsban láthatjuk nemsokára.

A 69 varázsa: Willem Dafoe örökifjú mosolya

A 69 éves Willem Dafoe jókedve nem véletlen, nemsokkal a videó készülte előtt még Monica Belluccival pózolt egy fotózáson. A kétperces szünetet kihasználva azonban odaugrott a rajongókhoz és tadamm, így kell futószalagon mosolyogva dedikálni!

Wow, Angelina szőkesége mínusz tíz év!

Angelina Jolie úgy tűnik rájött, hogy a szőke haj fiatalít.  Miközben a legtöbben a haját bámulták, egy lány az esélytelenek nyugalmával kért tőle közös fotót. Lám, sikerült, Angelina bűbájosan mosolyogva pózolt rajongójával. Mondjuk, lehet, hogy csak annak örült, hogy nem futott össze Brad Pittel, vagy jól sikerült az állítólagos randi Akalával a rapperrel, de a lényeg, hogy a kislánynak meglett élete fotója.  

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.