Különleges szeretetnyelvükről vallott Zoe Kravitz és Channing Tatum

"Blink Twice" European Premiere - VIP Arrivals
Dave Benett/WireImage/"Blink Twice" European Premiere - VIP Arrivals - Dave Benett
szeretetnyelv Zoe Kravitz Channing Tatum
Hollywood egyik legszebb párjaként emlegetik őket, és új filmjük, a Blink Twice kapcsán a rajongók bepillantást kapnak a páros magánéletébe is. Zoe Kravitz elárulta, mi Channing Tatummal közös szeretetnyelvük.

Zoe Kravitz és Channing Tatum 2022-ben ismerkedtek meg a thriller forgatásán, és kapcsolatukat egészen 2023-ig titokban tartották, amikor is bejelentették eljegyzésüket. A pár hamar megtalálta a közös hangot egymással  és az is rövid időn belül kiderült, hogy közös szenvedélyük a művészet, ez az ő szeretetnyelvük.

Zoe Kravitz, Channing Tatum
Channing Tatum és Zoe Kravitz közös szeretetnyelve a művészet
Forrás: Dave Benett/WireImage/"Blink Twice" Photocall In London

Zoe Kravitz és Channing Tatum odavannak egymásért

„A művészet a mi szeretetnyelvünk” – árulta el Zoe a People magazinnak adott interjújában. „Ez az, amit szeretünk, és imádunk róla beszélgetni, megtapasztalni, és támogatni egymást ebben.” Channing is megerősítette ezt, amikor Jimmy Fallonnál vendégeskedett a The Tonight Show-ban: 

Az alkotás a mi szeretetnyelvünk. Egyszerűen élvezzük ezt. Nem féltem attól, hogy együtt dolgozzak valakivel, aki az életem szerelme.

Az új filmben Channing egy tech milliárdost alakít, aki meghív egy fiatal pincért [Naomie Ackie alakításában] a magánszigetére, ahol semmi sem az, aminek látszik. A Blink Twice Zoe rendezői debütálása is, a színésznő elárulta, hogy Channing hatalmas támasz volt számára a hosszú forgatási és vágási folyamat alatt. „Az első forgatási nap után csak azt mondtam: ’Úristen, nem tudom, mibe vágtam bele.’ A vágási folyamat is nagyon hosszú volt, és sokáig nem működött a film” – vallotta be. „Ez egy folyamat volt. Voltak jó napok és rossz napok, és [Channing] csak meg kellett kérdezze magát: ’Ma melyik verziója jön haza Zoinak? Izgatott, vagy egy érzelmi roncs?’” A 35 éves színésznő idén a GQ magazinnak is áradozott vőlegényéről, újabb betekintést engedve abba, milyen mély kapcsolatot ápolnak a művészeten keresztül.

„Ő egyszerűen egy csodálatos ember” – mondta. 

Megnevettet, és mindketten nagyon szeretjük a művészetet, beszélgetni róla, valamint felfedezni, miért csináljuk azt, amit csinálunk. Imádunk megnézni egy filmet, majd elemezni, beszélgetni róla, és kihívások elé állítani egymást.

A film vetítésén mondott beszédében is megemlítette Channinget: „Nagyon menő dolog filmet készíteni, de amikor ezt az életed szerelmével teheted, az még menőbb.” Zoe nem csak rendezte a filmet, hanem hét évvel ezelőtt kezdett dolgozni a forgatókönyvén. „Úgy érzem, ha ennyi ideig kitartasz valami mellett, az azt jelenti, hogy tényleg fontos számodra, és igazán hiszel benne” – mondta az Access Hollywoodnak. „Nagyon büszke vagyok arra, amit létrehoztunk.”

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.