Angelina Jolie elárulta, a válása miatt kénytelen Los Angelesben élni, de hamarosan elköltözik

tervek Brad Pitt válás Angelina Jolie költözés
Az Oscar-díjas színésznő nyíltan beszélt arról, hogy tervei szerint hamarosan elköltözik az Egyesült Államokból. Angelina Jolie nem akar Los Angelesben élni, azt mondja, Brad Pitt és az elhúzódó válása miatt kénytelen a városban élni.

Pontosan nyolc éve lesz, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie beadta a válókeresetet, és az ügy még mindig tart. Most kiderült, hogy a színésznő emiatt nem tud elköltözni Los Angelesből. Bár hivatalosan már nem egy pár Angelina és Brad, az anyagi dolgok miatt a jogi hercehurca még folyik. A legfőbb oka, hogy nem tudnak megegyezni, az a pár 25 millió dollárért vásárolt dél-franciaországi szőlőskertje és birtoka.

Angelina Jolie
Angelina Jolie azt tervezi, hogy Kambodzsába költözik
Forrás: Northfoto

A 49 éves Jolie a napokban a Hollywood Reporternek mesélt a jövőre vonatkozó terveiről, és arról is, hogy miért nem láthattuk ilyen sokáig képernyőn.

„Többet kellett otthon lennem a gyerekeimmel" - indokolta a filmektől való visszavonulását, hozzátette, soha nem volt olyan forgatása, ahova a gyerekeket nem vitte magával.

A színésznő elárulta azt is, hogy azt tervezi, Los Angeles nyüzsgését Kambodzsa nyugodt vidékeire cseréli - ahonnan ő és Brad Pitt adoptálták legidősebb fiukat, és ahol már van is egy otthona.

LA-ben nőttem fel. Azért vagyok itt, mert a válás miatt itt kell lennem, de amint 18 évesek lesznek, elmehetek. Ha nagy családod van, azt akarod, hogy legyen magánéletük, nyugalmuk, biztonságuk. Most van itt egy házam, ahol felnevelhetem a gyerekeimet, az az emberség, amit a világ másik felén találtam, nem az, amivel itt találkozom. Sok időt fogok Kambodzsában tölteni, de mindig meglátogatom majd a családtagjaimat, bárhol is legyenek a világban.

Angelina Jolie számára a család az első

Angelina Jolie-nak és Brad Pittnek hat közös gyermeke van - a 23 éves Maddox, a 20 éves Pax, a 19 éves Zahara, a 18 éves Shiloh, a 16 éves Knox és ikertestvére, Vivienne.

„Már 23 éve vagyok szülő. Az a legszebb dolog a szülői létben, hogy nem te vagy a saját életed középpontjában. Végzel a forgatásokkal, és valakinek a kedvéért koncentrálsz valamire” - mondta a lapnak, amikor arról kérdezték, hogyan rázza le magáról a színészkedés okozta stresszt. „Ez az igazi életed. A valódi világod. És ez a nagyobb része annak, aki valójában vagy."

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.