Elhunyt a Beverly Hills-i zsaru sztárja: elvesztette a rákkal vívott küzdelmet

halál John Ashton Beverly Hills-i zsaru
76 évesen elhunyt John Ashton. A Beverly Hills-i zsaru sztárja rákos megbetegedéssel küzdött.

Meghalt a Beverly Hills-i zsaru sztárja, John Ashton.  A színész csütörtökön, békésen hunyt el  a Colo állambeli Ft. Collinsban. A TMZ értesülései szerint a 76 éves színész rákos megbetegedéssel küzdött. 

A Beverly Hills-i zsaru sztárja, John Asnhton 76 évesen távozott az élők sorából
A Beverly Hills-i zsaru sztárja, John Asnhton 76 évesen távozott az élők sorából
Forrás: Getty Images

Elhunyt a Beverly Hills-i zsaru sztárja, John Ashton

„John a szeretet, az elkötelezettség és a szolgálat örökségét hagyja hátra" - mondta el a képviselője, Alan Somers egy nyilatkozatban. „Emlékét örökre megőrzi felesége, gyermekei, unokái, valamint testvérei, nővérek, tágabb családja és mindenki, aki szerette őt" - folytatódik a közlemény. „Johnnak a világra gyakorolt hatására még generációk fognak emlékezni és ünnepelni fogják azt." John Ashton hátrahagyta feleségét, Robin Hoye-t, aki már 24 éve volt a társa, két gyermekét, Michelle Ashtont és Michael Thomas Ashtont, valamint három mostohagyerekét és unokáját. 

50 Hollywoodban töltött éve alatt több mint 200 filmet forgatott, de leginkább ismert szerepét a Beverly Hills-i zsaruban játszotta Eddie Murphy oldalán, ő volt John Taggart őrmester az 1984-es filmben. John Ashton nemrég újra eljátszotta szerepét a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című filmben, amely júliusban jelent meg a Netflixen.

Beverly Hills-i zsaruk: Judge Reinhold, John Ashton, Eddie Murphy
Beverly Hills-i zsaruk: Judge Reinhold, John Ashton, Eddie Murphy
Forrás: Photo12 via AFP

Júniusban még részt vett a film premierjén a Wallis Annenberg Center for the Performing Arts-ban, a kaliforniai Beverly Hillsben. A massachusettsi születésű színész szerepelt az 1988-as Éjszakai rohanás című filmben Robert De Niro oldalán, valamint John Hughes 1987-es vígjátékában, a Valami kis szerelemben is.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.