Cardi B egy héttel a szülés után a konditeremből posztolt: „Edzeni kezdtem, mi a bajotok?"

2023 MTV Video Music Awards
NurPhoto via AFP - NurPhoto via AFP
Cardi B szülés rapper
A rappert szétszedték rajongói a hízása miatt, most meg azzal vegzálják, hogy szülés után szinte azonnal edzeni kezdett. A frissen szült Cardi B szeptember 7-én hozta világra harmadik gyermekét, majd néhány nap múlva azon kezdett dolgozni, hogy újra formába lendüljön.

Cardi B nem volt rest, végigposztolta harmadik terhességét a TikTokon. Kapott is érte hideget-meleget, a rajongók ugyanis megjegyezték, hogy öt hónap alatt 15 kilót hízni nem szép dolog. De Cardi B-t nem zavarta a túlsúly, pontos terve van arra, hogy miként szerezze vissza terhessége előtti alakját. Egyet szeretett volna, boldog kismamának lenni, arra viszont nem számított, hogy a szülés után pont a rajongói rondítanak bele az örömébe. 

Cardi B
Cardi B 
Forrás: Profimedia

Cardi B: „Edzeni kezdtem, mi a bajotok?"

Cardi B alig két hete posztolta az első videót néhány perces kislányáról. A felvétel a szülőszobában készült, minden olyan pillanatot megmutatott, amire a rajongók vágytak. Cardi B-t a kislány kárpótolta azért, hogy a várandósság közben elhidegültek egymástól a baba apjával, Offsettel.

@iamcardib

Babygirl 🌸 🌸 🌸

♬ original sound - Cardi B

 

Aztán jött egy újabb videó, amin látszik, hogy Cardi B az edzőteremben azon dolgozik, hogy mielőbb visszanyerje alakját. A felvétel a szülés után alig egy héttel készült, a rapper egy lépcsőzőgépről posztolt.  

 

Késő esti edzőterem... Ne feledjétek, hölgyeim, ez a harmadik babám, a második babámmal a szülés után egy héttel még ágyban voltam...

Egyik rajongója az X-en osztotta meg a videóját, arra célozva, hogy a szórakoztatóipar mekkora nyomást helyez a nőkre. 

Cardi B, akinek lánya, a 6 éves Culture és fia, a 3 éves Wave után most ismét kilánya született, úgy érzi, bántják, amiért edzeni kezdett. 

Nem súlyzózók, nem feszítem meg az izmaimat, nem guggolok, csak kardiózok. Szülés után jót tesz, ha elfoglalom magam, jó a depresszió ellen is. Számomra most ez a munka, szeretnék aktív maradni. De tudod mi a vicces? Lehúztatok, mert 5 hónap alatt híztam 15 kilót a terhesség idején, de most nyomásról beszélsz, ez annyira álságos és hamis...

 

A kritikus rajongó azt válaszolta, hogy nem akarta bántani Cardit, csak láttatni szerette volna a nőkre nehezedő terheket és nyomást. Cardi csak annyit válaszolt, hogy ő soha nem volt az a típus, akit a visszakapaszkodás érdekelt. 

Nem tudom most mi van velem, de hatalmas bennem az energia, MINDENT meg akarok csinálni, mintha egy nap alatt akarnám elérni az összes célomat.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.