Visszatér a közönségkedvenc anya-lánya sorozat, amelyben beszóltak Taylor Swiftnek

sorozat Ginny és Georgia forgatás
2023 májusa óta a rajongók tűkön ülnek, mikor láthatják a sorozat folytatását. A Ginny és Georgia 3. évada minden valószínűség szerint 2025-ben érkezik a Netflixre.

A Ginny és Georgia második évada 2023-ban debütált, majdnem két évvel azután, hogy a sorozat először megjelent a Netflixen. A drámasorozat, amely egy anya-lánya páros hullámvasúthoz hasonlatos történetét követi nyomon, amint egy kis massachusettsi külvárosban alkalmazkodnak új életükhöz és a titkaikhoz, amelyek követik őket, bárhová is mennek. Jó hír a rajongóknak, hamarosan itt a Ginny és Georgia 3. évada és már készül a 4. is. 

Antonia Gentry és Brianne Howey -  Érkezik a Ginny és Georgia 3. évada
Antonia Gentry és Brianne Howey -  Érkezik a Ginny és Georgia 3. évada
Forrás: Northfoto

A Ginny és Georgia 1. évada miatt Taylor Swift kiakadt

A Ginny és Georgia eleinte ellentmondásos fogadtatásban részesült a Netflixen, de nagyon gyorsan népszerűvé vált és a Top 10-be került. Jó kritikákat is kapott, mégpedig leginkább a mentális egészséggel kapcsolatos küzdelmek ábrázolásáért. Taylor Swift azonban nem volt elragadtatva tőle, szánalmas és színvonaltalan Gilmore Girls-koppintásnak tartotta, talán mert neki is beszóltak a sorozatban. Az egyik jelenetben a két címszereplő veszekedése közben a következő hangzott el: 

Gyorsabban váltogatod a fiúidat, mint Taylor Swift. 

Swift a Twitteren üzent a Netflixnek, mondván, hogy a fenti poén elavult és szexista és nem is vicces. 

Már biztos: jön a 3. évad

A 2. évad már azonnal hatalmas siker lett, két hétig a Netflix Top 10-es listáját vezette, így nem csoda, hogy a rajongók már tűkön ülnek, mikor találkozhatnak újra kedvenceikkel. 2023 májusában tudni lehetett, hogy a sorozat forgatása elkezdődött, ám a sztárjok miatt leállt és a szereplők, valamint a Netflix később sem kommunikálta, hogy újra elkezdték volna a munkát. 2024 áprilisában azonban az Instagramon a Georgiát alaktó Brianne Howey megosztott egy fotót, amelyen két szereplőtársával, köztük filmbeli lányával, Ginnyvel pózol és kezében tartja a harmadik évad forgatókönyvét. 

Ekkor a streamincsatorna az X -en és az Instagramon is megerősítette, hogy a Ginny és Georgia 3. évada újra forog. 

Elkészült a 3. évad

Szeptember közepén több szereplő is közzé tette, hogy A Ginny és Georgia 3. évada forgatása befejeződött és hogy nagyon izgatottak a fogadtatás miatt. Bár a Netflixen való megjelenést még nem jelentették be, ha az előző évadok időrendjét nézzük,  a Ginny és Georgia  3. évadának premierje valószínűleg 2025 tavaszán vagy nyarán lesz. Mivel azonban már a 4. évadot is beharangozták, lehet, hogy arra a 3. évad után nem kell sokat várni. 

Kiket látunk újra a sorozatban? 

Egyértelműen ott lesz Antonia Gentry mint Ginny Miller, Brianne Howey Georgia Millerként és Felix Mallard Marcus Baker szerepében. De visszatér Sara Waisglass (Max), Raymond Ablack (Joe) Scott Porter (Paul Randolph) és Alex Mallari Jr. (Gabriel Cordova) is. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.