brit királyi család Harry herceg születésnap
Hogyan vált Vilmos herceg öccse, a brit királyi család egyik kedvenc tagja egy amerikai színésznő oldalkocsijává? Harry már csak Meghan Markle plusz egy fője - az egykori sorozatsztár márkát épít, férje karrierterveiről azonban keveset hallani. A herceg barátai is attól tartanak, hogy a 40. születésnapját ünneplő Harry utálja az amerikai életét.

Harry herceg a születésnapja alkalmából küldött üzenetében elárulta, mennyire izgatott, hogy 40 éves lesz. Vilmos öccse a kerek évfordulóra kiadott nyilatkozatában két gyermekét is megemlítette, azt mondta, az ötéves Archie és a hároméves Lilibet édesapjának lenni a legnagyobb öröm, a gyerekek „hihetetlenül kedvesek és viccesek. Harry, aki a mai nappal 8 millió fontot is örököl a néhai dédanyjától, elárulta, hogy a 30. születésnapja miatt szorongott, most azonban nem így érez, fontos számára a küldetése:  „Bármilyen életkorban is legyek, az én küldetésem az, hogy továbbra is felhívjam a figyelmet, és jót tegyek a világban.”

harry herceg
Harry herceg 40 éves lett
Forrás: Getty Images

Egy dolog azonban egyértelműen hiányzott Harry nyilatkozatából: a felesége, Meghan. Nagyon furcsa tőle az, hogy nem említette, hiszen általában áradozik párjáról. Harry barátai azt állítják, hogy a herceg mostanra nem több, mint Meghan kísérője.

Harry 40-es bulija

Harry és Meghan ma Montecitóban lévő otthonukban ünnepelnek. A szűk körű partin valószínűleg főleg Meghan hollywoodi haverjai lesznek jelen - a bennfentesek szerint Harry baráti köre kissé megcsappant. Sőt, azt állítják, hogy Harry egyre inkább elszigetelődik, és jelenleg a legjobb barátjának a biztonsági őrét, David Langdownt tartja.

A The Sun magazin egyik forrása elmondta: „Az őr egy angol srác, aki Montecitóba költözött a családjával. Ő és Harry nagyon közel állnak egymáshoz. Olyanok, mint a cinkosok.” Az informátor hozzátette: Harry már csak Meghan „plusz egy fője” az eseményeken.

A héten a pár megjelent Meghan két barátnőjének könyvesbolt-megnyitóján. A forrás azt mondta: „Az esemény összefoglalta Harry életét. Inkább plusz egy emberként volt ott, nem mint egy egyenrangú fél. A társasági életüket egyre inkább Meghan irányítja és építi."

Úgy tudni, hogy Harry tervezi saját kis hétvégi kiruccanását a hegyekbe, ahová várhatóan néhány angliai cimborája is elkíséri. Sokan azonban nem lesznek, a Vilmossal való konfliktusa miatt az etoni barátok biztosan nem jelennek meg.

Így telnek Harry herceg hétköznapjai

Harry közeli ismerősei azt remélik, hogy a hétvégi kiruccanás feldobja a hangulatát. Sokan attól tartanak, hogy a derűs születésnapi nyilatkozata ellenére valójában még mélyebbre süllyed. Amikor éppen nem kifelé mutogatják boldogságukat a nyilvánosságnak, valójában csak Meghan mosolyog - Harry a hétköznapokba levert és rosszkedvű. A kacér 30-asból elkeseredett 40-es lett. Napjait a futás, a biciklizés és a mentőkutyái sétáltatása tölti ki. A Meghannal közös, íróasztalnál töltött munkanapokat meditációs ülések szakítják meg.

Harry herceg 30. születésnapja teljesen más volt

Harry 30. születésnapja teljesen másképp nézett ki, mint a mostani. Guy Pelly, az egyik legjobb barátja hatalmas bulit szervezett neki a Clarence House-ban, ahol a vendégek a Károly király által küldött pezsgőt és bordóit fogyasztották. Ellie Goulding énekesnő - aki jó barátja is - lépett fel a partin, ami egy műhavas sí-diszkóval zárult.

Phil Dampier királyi szakértő elmondta: 

Amikor Harry 30 éves lett, úgy tekintettek rá, mint egy hétköznapi emberre, akivel meg tudnak inni egy korsó sört a kocsmában. Elképesztő látni, mennyit változtak a dolgok tíz év alatt. A népszerűsége nagyot zuhant. Nem tudom, ki fog részt venni Harry 40. születésnapi partiján, mert úgy tűnik, nagyon elszigetelődött, és Meghanra van utalva. Talán még Guy Pellyvel is elvesztette a kapcsolatot, aki a 30. születésnapját rendezte, mert annak ellenére, hogy mindketten Amerikában élnek, nem sokat találkoznak.

A közvélemény-kutatások szerint Harry most a harmadik legkevésbé népszerű királyi családtag Nagy-Britanniában, csak felesége, Meghan és a kegyvesztett András herceget kedvelik kevésbé. Sok közös barátja van a bátyjával, és a legtöbben Vilmos herceg pártjára álltak a családi háborúban.

Az amerikai királyi kommentátor, Kinsey Schofield is azt mondta: „A hírességek tudják, hogy egyik vagy másik oldalt kell választaniuk, és a legtöbben azt mondják, hogy a királyi család mellett maradnak."

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.