Jennifer Lopez elvágta az utolsó szálat is, ami Ben Affleckhez kötötte

Jennifer Lopez 2024
NurPhoto via AFP -
válás Ben Affleck Jennifer Lopez tetoválás
Egyre nyilvávalóbb, hogy az énekenső és színésznő okkal vette fel azt a mindent megmutató ruhát a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. Jennifer Lopez meg akarta mutatni, hogy nyomtalanul kitörölte Ben Afflecket az életéből: eltávolíttatta közös tetoválásukat.

Jennifer Lopez megmutatta Ben Afflecknek, hogy mit veszített, sokak szerint legalábbis ezért vette fel azt a sokat megmutató ruhát a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. A sasszemű rajongók azonban mást is kiszúrtak: Jennifer Lopez eltávolíttatta Ben Affleckkel közös tetoválásukat.

Csúnya vége lehet Jennifer Lopez és Ben Affleck válásának
Jennifer Lopez testén már nincs ott a tetoválás
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez eltávolíttatta közös tetoválásukat

Minden bizonnyal Jennifer Lopez nemcsak a testét szerette volna megmutatni a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, de azt is, hogy elvágta az utolsó szálat, ami Ben Affleckhez kötötte. Az énekesnő és színésznő egy sokat mutató ruhában lépett a fesztivál vörös szőnyegére, az ezüstös anyagot oldalt csak fekete masnik tartották össze. Nyilvánvaló volt, hogy sem melltartót, sem bugyit nem viselt a ruha alatt Jennifer Lopez, és amíg ez sokak figyelmét teljesen elterelte egy apró részletről, a sasszemű rajongók azt is kiszúrták, hogy sehol nincs a Ben Affleckkel közös tetoválása. 2023-ban varratták magukra az elkötelezettségüket szimbolizáló mintát, Lopez a bordájára kérte a varratot. Ebben a ruhában azonban jól látszott, hogy annak a tetoválásnak, vagyis a nyíllal átszúrt végtelen jelnek, benne a nevükkel, már nyoma sincs. 

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez eltávolíttatta Ben Afleckkel közös tetoválásukat
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez annak idején Valentin-napon mutatta meg a mintát Instagram-oldalán, de sem a kapcsolatuk, sem a tetoválás nem tartott ki. Az énekesnő a válási papírokat második házasságuk évfordulóján, augusztus 20-án adta be, ezzel pedig véget vetett a hosszú hónapok óta tartó pletykáknak arról, hogy a szerelmük véget ért.

Jennifer Lopez és Matt Damon egymás kezét fogva beszélgettek a filmfesztiválon

Jennifer Lopez az Unstoppable bemutatóján vett részt Torontóban, ahova azért érkezett, hogy népszerűsítse a filmet, amelyben együtt dolgozott Ben Affleckkel és Matt Damonnal is, akik producerei voltak a sportdrámának. A rendezvényen Affleck nem vett részt, de barátja Damon és Lopez találkoztak és beszéltek is egymással

Jennifer Lopez és Ben Affleck válása csúnyán elfajulhat

Jennifer Lopez és Ben Affleck mesébe illő románca a végére rémálommá válhat. A sztárpár felmelegített kapcsolata nem tartott sokáig, a második házassági évfordulójukon már nem voltak együtt. A történetüknek azonban még nincsen vége, ugyanis előttük áll még a válóper, ami akár el is durvulhat tekintve, hogy nem kötöttek házassági szerződést.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.