Jessica Simpson házassága komoly válságban van: az énekesnő már a jegygyűrűjét sem hordja

Celebrity Sightings in New York City - September 18, 2018
GC Images/Celebrity Sightings in New York City - September 18, 2018 - Robert Kamau
magánéleti válság házasság Jessica Simpson
Szünetet tart Jessica Simpson és férje. Az énekesnő és az egykori sportoló, Eric Johnson a tizedik házassági évfordulójukat sem ünnepelték meg. Egy közeli ismerősük szerint Jessica Simpson már a gyűrűjét sem hordja, a férfi pedig már régóta hiányzik a családi fotókról.

Nemrég még úgy tűnt, minden rendben. Jessica Simpson instagramján osztotta meg a fotókat, ahogy gyermekei, Maxwell, Ace és Birdie iskolába mennek. A három gyerek pont úgy pózol a fotókon, mint híres anyukájuk, az ismerőseik szerint pont ez volt a baj a házasságukkal. 

Jessica Simpson
Jessica Simpson Forrás: GC Images/James Devaney

Jessica Simpson: boldognak tűnő fotók apa nélkül

A boldog családi fotóról azonban egy valaki hiányzott, méghozzá a családfő, Eric Johnson. Az egykori profi sportoló és az énekesnő tíz éve házasodtak össze, de a tizedik házassági évfordulóra úgy tűnik nem került sor. 

De nem csak ezekről a fotókról hiányzik a családfő: Eric Johnson tavaly szeptember óta egyszer sem tűnt fel a sem Jessica fotóin, sem a közös családi képeken. A család egyik jóbarátja azt nyilatkozta, hogy az énekesnő és férje anyagi problémákkal küzdenek, de a kapcsolatukat nem csak ez zilálta szét. Jessica Simson ugyanis megszállottan hajszolja megkopott hírnevét, így nem meglepő, hogy hónapok óta mosolyszünet van otthon. 

Jessica mindent túlzásba visz

Állítólag az énekesnőt csak az érdekli, hogy tökéletesen nézzen ki, amikor emberek közé megy. 

Nem hagyja el a házat profi smink nélkül, és mindig úgy néz ki, mint  aki valami kozmetikai beavatkozás után lábadozik.

Jessica Simpson azóta megszállottja a saját szépségének, amióta 2017-ben letette az alkoholt, és  2019-ben mintegy száz kilót fogyott. Azóta csak az foglalkoztatja, hogy tökéletesen nézzen ki. Az informátor szerint a férj, Erci Johnsson laza srác, de ezt a helyzetet már ő sem tudja kezelni. A pár először a barátaitól szigetelődött el, Jessica volt, hogy napokig nem hagyta el az otthonukat. Egyre több volt a veszekedés, a pénzügyi problémák még tovább súlyosbítottak. 2021-ben Jessica 54 millió dollárért vásárolta vissza egy márkáját a forgalmazó cégtől, cserébe eladta a házát és felszámolta a befektetéseit, sőt, kölcsönt kért anyjától, Tinától, aki csak azzal a feltétellel adott pénzt a lányának, ha az visszafogja a költekezést.  

Még van remény megmenteni egy széthullott házasságot

2023-ban Jessica megpróbálta újra beindítani zenei karrierjét, így a család Nashville-be költözött. Eközben a férj üzlete is megingott, így a házaspár újra pénzügyi gondba került. Nem ez volt az első hullámvölgy a házasságukban, az ismerősök szerint már többször eltávolodtak egymástól, de korábban sikerült rendezni a kapcsolatukat. Ezúttal az is nehezíti a helyzetet, hogy Jessica életéről dokumentumfilm sorozatot forgatnak, ami újabb löketet ad Jessica hírnév mániájának. A család reméli, hogy ez újra összehozza a párt, bár az ismerősök szerint Eric Johnsson zárkózottsága nem biztos, hogy kibírja a forgatások terhét. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.