Ilyen volt Katalin hercegné élete, mielőtt megismerkedett Vilmos herceggel

The Princess Of Wales Joins A Portage Session For Her 'Shaping Us' Campaign On Early Childhood
Samir Hussein/WireImage/The Princess Of Wales Joins A Portage Session For Her 'Shaping Us' Campaign On Early Childhood - Samir Hussein
brit királyi család katalin hercegné Vilmos herceg
Vilmos herceg felesége világszerte az egyik legismertebb nő, akinek jövőbeli királynéi státusza és stílusa milliók számára inspiráló. De mielőtt a királyi családhoz csatlakozott volna, hogyan élt Katalin hercegné, és milyen volt az anyagi helyzete?

Katalin hercegné előkelő családból származik, és már fiatal korában is megismerkedett a luxus világával szülei sikeres vállalkozásának köszönhetően. A hercegné Buckinghamshire-ben nőtt fel, és a neves Marlborough College bentlakásos iskolába járt. Ezt követően Katalin a skóciai St. Andrews Egyetemen tanult művészettörténetet, ahol megismerkedett jövőbeli férjével, Vilmos herceggel. A család anyagi helyzete sem volt elhanyagolható. A Daily Mail beszámolója szerint a Middleton család egy olyan alapítványból is örökölt pénzt, amely 2014-re több mint 3 millió fontot ért.

Katalin hercegné a szüleivel
Katalin hercegné tehetős családban nőtt fel
Forrás: Kate Middleton & Parents at Sandhurst Parade/72774952

Mivel foglalkozott Katalin hercegné, mielőtt feleségül ment Vilmoshoz?

Katalin 2005-ben diplomázott, és rövid ideig szülei cégében, a Party Pieces nevű parti kellékeket forgalmazó vállalkozásban dolgozott. Itt megcsillogtatta fotós tehetségét és részt vett a cég katalógusainak tervezésében és marketingjében. Ezt követően Katalin Londonba költözött, ahol részmunkaidős állást kapott a Jigsaw nevű ruházati áruházban. Ez idő alatt Katalin és húga, Pippa egy olyan lakásban éltek, amelyet szüleik több mint 1 millió fontért vásároltak nekik.

Katalin tehetős családból százmazik

A Middleton család jelentős vagyont gyűjtött össze az évek során. 2023 elején a The Sun beszámolója szerint Katalin szülei, Michael és Carole Middleton vagyona körülbelül 54 millió fontra tehető. Katalin édesapja, Michael előkelő családból származik, Leedsben nőtt fel, és arisztokrata kapcsolatai is vannak. Michael a Surrey Egyetemen tanult, majd a British Airways légitársaságnál dolgozott repülésirányítóként. Carole, Katalin édesanyja, szerényebb háttérrel rendelkezik. Dél-Londonban született, apja építőmunkás, anyja pedig egy ékszerboltban dolgozott. Michael és Carole a British Airwaysnél találkoztak, ahol Carole légiutas-kísérőként dolgozott.

1987-ben, miután megszületett Katalin, Carole megalapította a Party Pieces nevű céget, amely parti kellékeket árult. Michael később csatlakozott a vállalkozáshoz, és együtt tették sikeressé, amely lehetővé tette számukra, hogy mindhárom gyermeküket magániskolákba küldjék, és jelentős ingatlanportfóliót építsenek ki. A család egyik legértékesebb ingatlana a Bucklebury Manor, egy georgiánus stílusú kastély, amely körülbelül 4,7 millió fontot ér. Katalin és Vilmos esküvője idején, 2011-ben a Party Pieces értéke elérte a 30 millió fontot. Azonban a világjárvány idején a cég komoly veszteségeket szenvedett, és 2023-ban Michael és Carole eladták vállalkozásukat egy James Sinclair nevű üzletembernek. Ennek ellenére a Middleton család jelentős vagyonának köszönhetően még mindig rendkívül jól élnek.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.