Szinte felismerhetetlen Matt LeBlanc: először látták Matthew Perry temetése óta

fotó Jóbarátok Matt LeBlanc
A Jóbarátok sztárját Matthew Perry temetése óta nem lehetett látni. Most egy autószalonnál fotózták le a színészt, Matt LeBlanc szinte felismerhetetlen.

Az 57 éves Matt LeBlanc színészt Matthew Perry 2023. október 28-án bekövetkezett váratlan halála óta szinte egyáltalán nem lehetett látni. Nyilvános eseményeken nem vett részt, de eddig az utcán sem kapták lencsevégre. Most egy autószalonnál fotózták le, és alig lehet felismerni.

Matt LeBlanc
Kaliforniában fotózták le Matt LeBlanc színészt
Forrás: Getty Images

Szinte felismerhetetlen Matt LeBlanc

Az 57 éves színész nem jelent meg sűrűn a nyilvánosság előtt azóta, hogy Matthew Perry elhunyt. A Jóbarátok sztárja természetesen ott volt barátja temetésén Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox és David Schwimmer oldalán, amjd szinte teljesen eltűnt. Hónapok óta most fotózták le először, és Matt LeBlanc szinte felismerhetetlen. A sztárt egy autószalonnál kapták lencsevégre Kaliforniában. A színész azon kívül, hogy Matthew Perry halálkor Instagram-oldalán, megható sorokkal búcsúzott társától, egyáltalán nem szólalt meg sem a veszteségről, sem arról a nyomozásról, ami a színész halála után kezdődött. „Nehéz szívvel búcsúzom. Az együtt töltött idők életem kedvenc időszakai közé tartoznak. Megtiszteltetés volt megosztani veled a színpadot és a barátomnak nevezni téged. Mindig mosolygok, ha rád gondolok, és soha nem feledlek el. Soha" - írta a színész akkor.

A Matthew Perry halála ügyében megvádolt orvos beismerte bűnösségét - 10 év börtön vár rá

Mark Chavez, a Matthew Perry halálával kapcsolatban megvádolt két orvos egyike beleegyezett a vádalkuba, és bűnösnek vallotta magát kábítószerterjesztés miatt. Az 54 éves Chavez pénteken, augusztus 30-án jelent meg a szövetségi bíróságon, hogy a vád alá helyezzék. Matthew Perry halála miatt öt másik személy ellen is eljárás folyik, akiknek állítólag közük volt a Jóbarátok sztárjának 2023. októberében bekövetkezett halálához.

Chavez ellen ketamin terjesztésére irányuló összeesküvés a vád, mivel elismerte, hogy ketamint adott el Dr. Salvador Plasenciának, aki viszont Perry asszisztensének, Kenneth Iwamasának szállított.

Matthew Perry családja szerint a sztár halála valójában gyilkosság volt

„Matthew mostohaapja, Keith Morrison, aki maga is oknyomozó újságíró, volt az, aki keményen szorgalmazta ezt a vizsgálatot" - tette hozzá a forrás. „A családja nem hagyhatta  annyiban, és örülnek, hogy vádat emeltek, de valódi igazságszolgáltatást akarnak, komoly börtönbüntetéssel, hogy ezek az elvetemült dílerek és úgynevezett orvosok eltűnjenek az utcáról. Őket hibáztatják Matthew haláláért, és nincs kétségük afelől, hogy végül is gyilkosság történt" - mondta egy a bennfentes.



 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.