Nicole Kidman házassága nem olyan tökéletes, mint amilyennek látszik: ő vallotta be

The MET Gala 2024 - New York
PA/Keith Urban and Nicole Kidman attending the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala 2024 in New York, USA. Picture date: Monday May 6, 2024. The MET Gala 2024 - New York - PA
Keith Urban házasság Nicole Kidman
Az ausztrál színésznő csak nevet, amikor azt mondják neki, hogy tökéletes a házassága. Tény, hogy férjével Keith Urbannal 18 éve együtt vannak, de Nicole Kidman azt mondja, nincs olyan, hogy tökéletes házasság.

Nicole Kidman és Keith Urban kapcsolata Hollywood egyik legismertebb házassága, amit gyakran a tökéletes párkapcsolat példájaként emlegetnek. A színésznő és a countryénekes már 2006 óta házasok, és két gyermeküket nevelik együtt. Ránézésre a kapcsolatuk idilli, azonban Kidman maga is elismerte, hogy, mint minden házasság, az övék sem mentes a kihívásoktól és nehézségektől.

Nicole Kidman
Nicole Kidman, Keith Urban Forrás: GC Images/

Nicole Kidman: Nincs tökéletes házasság

Az évek során Nicole Kidman és Keith Urban sokszor szerepeltek a magazinok címlapjain, mint a boldogság mintaképei. Kidman elegáns vörös szőnyeges megjelenései és Urban támogató jelenléte a nyilvános eseményeken azt a képet sugallják, hogy kapcsolatuk hibátlan. Kéz a kézben jelennek meg az eseményeken, és gyakran posztolnak közösségi oldalaikon meghitt, közös pillanatokat, ami sok rajongó számára vágyott példaképpé tette őket. Amikor Nicole Kidmantől  megkérdezik, mi  tökéletes házasság titka, nevetve csak annyit válaszol: 

Nincs is olyan, hogy tökéletes házasság...

Kapcsolatuk egyik legnagyobb próbája Keith Urban korábbi alkohol- és drogfüggősége volt. Házasságuk elején, 2006-ban, alig néhány hónappal az esküvőjük után, Urban rehabilitációra szorult, hogy leszámoljon ezekkel a problémákkal. Nicole Kidman nyilvánosan is beszélt arról, hogy a házasságuk kezdeti évei nem voltak egyszerűek, és ez a krízis nagyon nehéz időszak volt számukra. 

Nicole Kidmanvégig támogatta férjét a gyógyulásban. Saját elmondása szerint nem volt könnyű végignézni, ahogy férje megküzd a függőségével, de ragaszkodott a férjéhez.  Urban később többször is elismerte, hogy Kidman támogatása nélkül nem sikerült volna megmentenie sem önmagát, sem a házasságukat.

A házaspár sok időt tölt egymástól távol: Nicole Kidman forgatásai miatt sokszor hetekre elutazik, Urban pedig koncerteken lép fel, de amikor csak tehetik, együtt vannak .  Így az sem meglepő, hogy Nicole Kidman néha feltűnik a férje koncertjein.

@rachelsmithvegas Keith Urban brought wife & birthday girl Nicole Kidman on stage during his Vegas show this weekend. Such a cute couple. • *Btw, I’ve seen his show twice and it’s amazing! 💥🎰 • • #KeithUrban #NicoleKidman #Vegas #VegasShow #VegasStrip #keithurbanconcert #nicolekidmanedit #CoupleGoals #CelebrityCouple #LasVegas #FYP #LiveMusic #countrymusic #australia #WhattodoinVegas #sweetvideo #entertainment #planethollywoodlasvegas #bakkttheater #caesarsentertainment ♬ original sound - RachelSmithVegas! 🎉🎰

A nyilvánosság előtti életük ellenére igyekeznek magánéletüket a média kíváncsi tekintetétől távol tartani. Kidman egyik fő elve, hogy házasságuk részleteit nem szeretnék a reflektorfényben élni, és csak a legfontosabb eseményeket osztják meg a rajongókkal.

Mi szeretünk együtt lenni, kettesben, a mi kis buborékunkban. Nekünk ez jött be, ez működik. 

Nicole Kidman legújabb sorozatában, A tökéletes párban viszont zseniálisan hozza az előkelő feleséget Liev Scheiber oldalán, érdemes megnézni, és elgondolkodni, vajon milyen feleség lehet a hétköznapi életben?

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.