Sean Penn 34 évvel fiatalabb színésznővel vívott nyilvános csókcsatát

randi csók színésznő Sean Penn
A 64 éves színész egy gyönyörű színésznő oldalán évezi az életet Madridban. Sean Penn szenvedélyes csókot váltott a 30 éves Valeria Nicovval.

Sean Penn szombaton Madridban szenvedélyes csókot váltott új barátnőjével, Valeria Nicovval. A 64 éves színész sugárzott a boldogságtól, miközben Spanyolországban romantikázott 30 éves szerelmével.

Sean Penn
Sean Penn egy 34 évvel fiatalabb színésznővel randizik
Forrás: Getty Images

Sean Penn 34 évvel fiatalabb színésznőt szeret

A színész Madridban bukott le új szerelmével. A 64 éves Sean Penn és a 30 éves Valeria Nicov az utcán sétálva kezdtek csókcsatába, amit persze a szemfüles paparazzik meg is örökítettek. Vacsoráztak, majd belevetették magukat az éjszakába, miközben nem tudták egymásról levenni a kezüket. Valeria Nicov munkásságáról nem sokat lehet tudni, de feltűnt az Emily Párizsban című sorozatban, és több kisebb projektben is részt vett. Valeria fiatalabb Sean Penn mindkét felnőtt gyerekénél. 

A színész nem vesztegeti az idejét, ha a kapcsolatokról van szó és úgy tűnik, hogy nála a jelentős korkülönbség is nagyon fontos. Tavaly nyáron még a nála 20 évvel fiatalabb Olga Korotyayeva színésznővel volt együtt, azelőtt pedig a 32 évvel fiatalabb ausztrál színésznő, Leila George volt a párja, akit el is vett, ám házasságuk nem tartott sokáig: mindössze egy évig voltak férj és feleség. 

Ezek alapján úgy tűnik, mintha Sean Penn a rövid románcok rabja lenne, noha egy nem is olyan rég tett nyilatkozatából inkább arra lehetne következtetni, hogy egy érettebb kapcsolatra vágyik. „Szabad vagyok, és akkor is szabad akarok maradni ha lesz egy kapcsolatom. Ha ez nem lehetséges, abba a kapcsolatba bele se megyek" - nyilatkozta.  „Amikor szerelmes vagyok, az első dolog, amit reggel meglátok, a párom szeme. Arra gondolok ilyenkor, hogy tehetném boldoggá, de ezt valahogy általában nem viszonozzák" - tette hozzá Sean Penn, majd arról beszélt, hogy olyan kapcsolatba pláne nem megy bele, amiben túl sok a dráma: számára már nem ezt jelenti a szerelem.  Sean Penn eddig háromszor vált, a fiatal színésznő volt a legutóbbi, korábban Madonna és Robin Wright férje volt.

Madonna miatt verték bilincsbe Sean Pennt, aki tagadja, hogy baseballütővel verte volna exét

Az Oscar-díjas színész a New York Times-nak adott interjúban beszélt arról a régóta terjedő pletykáról, ami sokszor még a mai napig is kísérti az életben. Sea Pennt azzal vádolták meg, hogy 1987-ben egy baseballütővel megütötte akkori feleségét. Madonna alaptalannak és rosszindulatúnak nevezte a szóbeszédet. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.