Be akartak videózni Shakira miniruhája alá: így reagált az incidensre az énekesnő

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals
Getty Images/The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals - Aliah Anderson
rajongó Shakira incidens
Megdöbbentő dolog történt az énekesnővel a hétvégén egy szórakozóhelyen. Shakira rögtön észrevette, amikor az egyik rajongója be akart videózni a ruhája alá.

Shakira a LIV Miami szórakozóhelyen engedte ki a fáradt gőzt a hétvégén, ám olyan dolog történt vele, amire ő sem számított. A 47 éves énekesnő annyira jól érezte magát, hogy még a DJ pultra is felmászott, amit egy szemfüles rajongó azonnal ki akart használni.

Shakira
Be akartak videózni Shakira miniruhája alá
Forrás: Getty Images

Be akartak videózni Shakira miniruhája alá

A szórakozóhelyen, akik látták, hogy Shakira felállt a pultra, azonnal köré gyűltek és árgus szemmel figyelték őt. Volt azonban, aki ennél többet akart, előkapta a telefonját és be akart videózni az énekesnő aprócska ruhája alá. Shakira azonnal észrevette, hogy mire készül rajongója, fogta magát és mérgesen lemászott a pultról. Az esetről felvétel is készült.

Shakira bődületes összeget kapott tátikájáért a Copa America döntőjében

A miami Hard Rock Stadionban lépett fel Shakira júliusban az Argentína-Kolumbia összecsapás félidejében. Ez volt az első alkalom, hogy a Copa America bajnoki címért zajló mérkőzés félidejében a Super Bowl stílusában zenei showműsort rendeznek. Sajtóértesülések szerint az énekesnő hatalmas összeget zsebelt be, de a rajongóknak van problémája az előadásával: playbackre gyanaksznak. Már azelőtt felháborodtak az emberek azon az összegen, amit Shakira a Copa America félidei előadásáért kapott, mielőtt látták volna a produkciót. A Super Bowl Halftime Show-jához hasonlóan, idén először ennek a mérkőzésnek a félidejében is zenei produkcióval szórakoztatták a közönséget, Shakira kapta a megtisztelő felkérést. Valamivel több mint 5 perces produkciót adott elő, a legismertebb számait vonultatta fel az énekesnő, tette mindezt sajtóértesülések szerint 2 millió dollárért, ami körülbelül 700 millió forint. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.