Taylor Swift megható köszönetet mondott Travis Kelce-nek: az énekesnő tartolt az MTV Video Music Awardson

MTV Video Music Awards Post Malone Fortnigh Travis Kelce Taylor Swift
Nagy győzelmet aratott az MTV Video Music Awards-on az énekesnő. Taylor Swift ötödik alkalommal vehetett át a Post Malone-nal közös „Fortnight” című daláért nemcsak az év előadója díjat, hanem számos más kategória legjobbjának járó elismerést. Travis Kelce-nek is megköszönte a támogatást.

Taylor Swift nagy győzelmet aratott az MTV Video Music Awardson: a Post Malone-nal közös „Fortnight” című daláért ötödik alkalommal nyerte el az év videóklipje díját, valamint az év előadója, a legjobb rendezés, a legjobb együttműködés és a legjobb popdal díját is hazavihette, sőt a a dal a videóklip vágójának, Chancler Haynesnek is elismerést hozott. 

Taylor Swift
Taylor Swift 12 jelölésből 6-ot megnyert
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Taylor Swift az egyetlen előadó, aki három egymást követő évben, karrierje során pedig ötször nyerte el a rangos zenei elismerést: 2023-ban az „Anti-Hero”-ért, 2022-ben pedig az „All Too Well (Ten Minute Version)” című daláért. Emellett 2019-ben a „You Need to Calm Down”-ért és 2015-ben a „Bad Blood”-ért is megkapta az MTV díját. A szerdai hat győzelemmel egyben 30-ra nőtt az összes VMA-gyűjteménye, amivel megdöntötte a korábbi rekordot, amelyet Beyoncé tartott 25-tel.

Taylor Swift a szerelmének is köszönetet mondott

Az éneesnő, ahogy illik, köszönetet mondott a stábjának a „Fortnight” klipjéhez nyújtott segítségért, köztük a társszereplőknek, Ethan Hawke-nak, Josh Charlesnak és Post Malone-nak, majd megköszönte szerelmének, Travis Kelce-nek is a biztatást.

„Mindig hallottam, hogy valaki éljenez vagy hurrog, a stúdió túloldaláról, és ez az egy ember a barátom, Travis volt” — magyarázta el Taylor Swift, hogy miért is hálás Kelce-nek. „Minden, amihez ez az ember hozzáér, boldogsággá, vidámsággá és varázslatossá válik, úgyhogy köszönjük, hogy ezt hozzáadta a forgatásunkhoz” — mondta a sztár, a közönség pedig éljenzett.

Taylor Swift 12 jelöléséből hatot megnyert, és természetesen a rajongóinai is köszönetet mondott, amiért az elmúlt 18 évben kitartóan szerették és így támogatták őt.

A popsztár egyedül lépett a vörös szőnyegre, ám ez nem volt meglepetés: korábban az énekesnő jelezte, hogy Travis Kelce a gálán munkával kapcsolatos kötelezettségei miatt nem jelenik meg.



 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.