Victoria Beckham új frizurával hódít: a Spice Girls korszakát idézi - FOTÓ

Celebrity Sightings In Paris - March 1st, 2024, Victoria Beckham
Getty Images - Marc Piasecki
Spice Girls frizura Victoria Beckham
Megvált hosszú hajától és vállig érő frizurával hódít a Spice Girls egykori tagja. Victoria Bekcham Romeo fiának születésnapján fedte fel új megjelenését, ami valljuk be, remekül áll neki.

Az új frizura emlékeztet a '90-es évekbeli bobra, amelyet Victoria Beckham a Spice Girls tagjaként viselt. Akkoriban egyenesre vágott bobot viselt, amely éppen az álla alatt ért véget. A sötétebb hajszín és az egyenes tincsek megfeleltek a korszak trendjeinek. 

Victoria Beckham
Victoria Beckham megvált hosszú hajától
Forrás: Getty Images/Premiere Of "Lola" - Arrivals

Victoria Beckham új frizurával hódít

A hétvégén minden figyelem David és Victoria Beckham lányára szegeződött, amikor a család összegyűlt, hogy megünnepelje Romeo Beckham 22. születésnapját Las Vegasban. Harper Beckham egy lélegzetelállító rózsaszín selyemruhában jelent meg, elbűvölve mindenkit eleganciájával és stílusával, amit sokan édesanyjához, Victoria Beckhamhez hasonlítottak. Harper mellett azonban az is feltűnt a rajongóknak, hogy Victoria megvált hosszú hajától és long bob frizurával hódít.

A manapság is közkedvelt frizura nosztalgikus hangulatot teremt, ugyanis a Spice Girls korában is hasonló volt a hajviselete.

Így vált Victoria Beckham popdívából divatmogullá

Saját dokumentumsorozatot kap a Netflixen, ahol bemutatják, hogyan lett a Spice Girls egykori sztárjából sikeres divatmágus. A sorozat betekintést nyújt Victoria Beckham életébe és karrierjébe, felfedve a divatbirodalma mögött rejlő történetet. Adam Hawkins, a Netflix dokumentumfilm-sorozatokért felelős igazgatója az edinburgh-i TV-fesztiválon elárulta: „Victoria Beckhammel dolgozunk egy projekten.”  Dicsérte Victoriát, és azt mondta: 

„Meglepő, melegszívű, szellemes, és most a következő néhány hónapban vele fogunk lógni. Ez egy megfigyelő dokumentumfilm, ami őt követi, a kulisszák mögött, Párizsban és a családjával”. 

A dokumentumfilm-sorozat Victoria útját mutatja be, ahogy a Spice Girls popdívájából divatmogullá válik. A szinopszis ígérete szerint: "Bár a Posh Spice napjai mögötte vannak, Beckham most egy divatbirodalom felépítésén dolgozik – és a rajongók mostantól láthatják majd, mi rejlik mindezek mögött." 


 


 



 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.