Személyiségteszt: mit látsz meg először a képen? Elárulja, hogy megfontolt vagy könnyelmű vagy

önismeret optikai illúzió teszt személyiségteszt
Gondolkodtál már azon, hogy a megfontolt vagy a könnyelmű személyek csoportját erősíted inkább? Nos, ha eddig még nem, akkor a következő személyiségtesztből kiderülhet számodra, milyen is vagy valójában.

Számtalan személyiségteszt létezik, amelyek képeken alapulnak, és azt feltételezik, hogy az általunk először felfedezett formák, minták jelentenek valamit a személyiségünkre vonatkozóan. Ezek a tesztek hozzásegíthetnek minket ahhoz, hogy jobban megértsük agyunk működését. Teljes képet ugyan nem fest a jellemünkről, azonban felfedezhetünk általuk újabb megközelítéseket – így egy-egy ilyen teszt megoldása rendkívül izgalmas kísérlet lehet arra, hogy jobban megismerjük magunkat.

személyiségteszthez kép
Íme a kép a mai személyiségteszthez
Forrás:  YouTube 

Íme a képes a személyiségteszt megfejtése

Te mit látsz meg először?

A fenti képen egy fejjel lefelé néző fiatal hercegnő és egy idősebb női arc látható. Az eredményed attól függ, hogy melyiket láttad meg először.

Ha a hercegnőt láttad meg először a képen

A gondtalan, könnyelmű személyek táborát erősíted. Sokszor hozol meggondolatlanul döntéseket, és hajlamos vagy a kapkodásra. Az elmélyülés, lelassulás számodra rettentő nehéz feladat. Néha szétszórt vagy és ezzel sok bosszúságot okozol környezetednek. Az emberek irigyelnek lazaságodért és azért, mert te szinte sosem aggódsz semmin. Könnyen barátkozol és imádsz a társaság középpontjában lenni, de sokszor vádolnak meg azzal, hogy nem figyelsz eléggé a többiekre. Jobban szeretsz beszélni, mint másokat hallgatni. Néha már észreveszed magad, de nem árt, ha erre elkezdesz tudatosan is odafigyelni.

Ha az idős nőt láttad meg először a képen

Visszafogott és elemző típus vagy. Szeretsz a háttérben maradni és inkább megfigyelőként jelen lenni a társaságban. Ha rád szegeződik a figyelem, könnyen zavarba jössz. Ha komoly döntést kell hoznod, alaposan mérlegelsz, nem szeretsz kapkodni, ez legtöbbször előnyödre válik. Figyelmes vagy és odaadó, de sokszor túl óvatos; így előfordul, hogy lemaradsz az élet szórakoztató eseményeiről. Ne feledkezz meg arról, hogy élni jöttünk erre a világra, nem túlélni. Próbálj meg több nyitottsággal létezni, legyél kíváncsi, beszélgess, olvass többet, tájékozódj, ne félj kifejezni az érzéseidet és a gondolataidat! Ez eleinte nehéznek tűnhet, de sok gyakorlással a fejlődésed garantált.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.