személyiségteszt Bridgerton teszt A Bridgerton család
Ezzel a teszttel kiderítheted, melyik Bridgerton-karakterre hasonlítsz leginkább. Vajon olyan kalandvágyó vagy, mint Eloise Bridgerton, vagy inkább pletykálni szeretsz, mint Penelope Featherington? Tudd meg most!

A Bridgerton minden karakterében van valami szerethető, valamelyikükben mindenki magára ismerhet. Töltsd ki a tesztünket, hogy megtudd, te melyikükre hasonlítasz legjobban! 

2024 - Bridgerton - TV Series
Tesztünkből megtudhatod, a Bridgerton melyik szereplőjére hasonlítasz leginkább!
Forrás: Entertainment Pictures/ZUMAPRESS.com

1.Melyik évszakot kedveled a legjobban?

a) Tavasz
b) Nyár
c) Ősz
d) Tél

2.Melyik színt szereted legjobban?

a) Kék
b) Piros
c) Zöld
d) Lila

3. Mi a kedvenc hobbid?

a) Olvasás
b) Sétálás a természetben
c) Társasági eseményen való részvétel
d) Titokzatos levelek írása

4.Melyik ékszer illik hozzád a legjobban?

a) Nyaklánc
b) Hajdísz
c) Karkötő
d) Fülbevaló

5.Melyik időszakba szeretnél visszarepülni egy időgéppel?

a) Regency-korszak
b) Reneszánsz-korszak
c) Barokk-korszak
d) Victorian-korszak

6.Milyen típusú zenét hallgatsz szívesen?

a) Klasszikus
b) Rock
c) Pop
d) Jazz

7.Melyik állatot kedveled a legjobban?

a) Macska
b) Ló
c) Papagáj
d) Pillangó

8.Melyik évszakban érzed magad a legboldogabbnak?

a) Tavasz
b) Nyár
c) Ősz
d) Tél

Ha leginkább "a" választ adtál: 

Te kiköpött Daphne Bridgerton vagy! Egy igazi földre szállt angyal, aki nem csupán intelligens és gondoskodó, de mások boldogsága mindig előbbre való neked. Fáradhatatlanul azon dolgozol, hogy a szeretteid és barátaid jól érezzék magukat körülötted, segítesz, tanácsot adsz és jó hallgatóság vagy. A társaságában mindig mindenki otthon érezheti magát. Aki téged választ barátjának, társának, biztos lehet abban, hogy minden helyzetben ki fogsz tartani és támasz leszel egy életen át.

Ha leginkább "b" választ adtál: 

Te Eloise Bridgerton vagy! Érdekes és különleges jelenség, aki mindig igyekszik elkerülni a nagy tömeget és a nyüzsgő társasági élet helyett inkább egy könyvet választ szórakozás gyanánt. Rejtélyes és kreatív szellemeddel folyamatosan felfedező úton jársz, kíváncsi vagy a világ dolgaira, amit a fejedbe veszel, azt véghez is viszed. Nem elégszel meg a megszokott válaszokkal, mindig tovább kutatsz és új nézőpontokat fedezel fel. Melletted sosem lehet unatkozni. Bár kevés emberrel szereted körülvenni magadat, azok mindig igaz barátok és számíthatnak rád.

Ha leginkább "c" választ adtál: 

Penelope Featherington veszett el benned! Társaságkedvelő vagy, így örökké ott találnak meg, ahol a történések zajlanak. Te vagy az a személy, aki mindig tudja, mi történik a körülötte lévő világban, és nem vagy rest megosztani ezt másokkal sem. Míg más titkait szívesen fecseged ki, addig a sajátjaidról mélyen hallgatsz. A külvilág számára egy hebrencs kislánynak tűnsz, ám belül egy érett, független nő vagy. Titokban esel szerelembe és inkább választod a plátói megoldásokat, mintsem felvállalnád az érzéseit a szeretett személy előtt.

Ha leginkább "d" választ adtál: 

Kate Sharma kiköpött mása vagy! Egy természetszerető és erős jellem, aki mindig az igazságot és a szerelmet választja. A te társaságod igazi őserővel bír. Elsöprő és öntudatos vagy, nehezen esel szerelembe, ám akkor az az érzés egy életen át tart. Nehezen nyílsz meg mások előtt, kevés embert engedsz igazán közel magadhoz. A szeretteid a legfontosabbak számodra, képes vagy a saját boldogságodat az övék mögé helyezni. Öntörvényű, csökönyös jellemmel rendelkezel, nem tűröd a szabályokat, igyekszel is mindig kibújni alóluk, ugyanakkor melegszívű és jóságos természetű vagy.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.