Lourdes Leon ruhája semmit nem bíz a képzeletre, bugyi sincs alatta - FOTÓ

Lourdes Leon, 65th GRAMMY Awards - Arrivals
Getty Images -
divatbemutató lourdes leon Marc Jacobs Madonna
Ismét meglepő szettben jelent meg a nyilvánosság előtt Madonna lánya. Lourdes Leon szettje magára vonzotta a tekinteteket.

Madonna lánya, Lourdes Leon nem először bújik olyan ruhába, ami többet láttat, mint amit takar. A Marc Jacobs divatbemutatón New York-ban ismét kitett magáért.

Lourdes Leon Marc Jacobs Fall 2024 Runway - Show
Lourdes Leon ruhája merész kreáció
Forrás: Getty Images 

Madonna 27 éves lánya, Lourdes Leon egy merész kivágású, ujjatlan, "lyukakkal borított" miniruhában mutatta meg magát a Marc Jacobs 2024-es bemutatóján. Nagy esély lett volna ebben a szettben egy hatalmas villantásra, de ehhez baki sem kellett, ugyanis a ruhán több volt a lyuk, mint a szövet, így Lourdes testének szinte minden apró részlete látható volt. A ruhát csillogó kristályborítású szandállal, hatalmas karikafülbevalóval és több rétegű gyémánt nyaklánccal viselte. Több tetoválása is látható volt a ruha kivágásai között, köztük egy szív a jobb felső combján, szöveg a bal combján, és egy sárkányfarokra emlékeztető minta a jobb csípőjén.

 

Lourdes Leon Street Style - New York City - July 2024
Több tetoválását is megmutatta
Forrás: Getty Images

Lourdes Leon stílusa mindig is merész volt. Nem csoda, hiszen édesanyja, Madonna mellett nőtt fel, aki szintén szereti a polgárpukkasztó szetteket. Lourdes korábban a Saint Laurent párizsi divatbemutatóján egy teljesen átlátszó, fekete csipkeruhában jelent meg. A lyuk hátán lyuk stílus pedig úgy tűnik, nagyon bejön neki,tavaly év elején a nyaralásán fekete kánikularuhája is ebben a koncepcióan készült. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.