Pamela Anderson rózsaszín hajra váltott! Mutatjuk!

Met Gala
Northfoto - dpa/picture-alliance
vörös szőnyeg haj Pamela Anderson
Pamela Anderson 2023-as dokumentumfilmje óta számos eseményen jelent meg feltűnést keltve új, természetes és gyakran sminkmentes külsejével. Legutóbb babarózsaszín hajjal debütált a vörös szőnyegen

Pamela Anderson a 90-es évekből ismert színésznő és modell a megszámlálhatatlan Playboy címlapjával került a köztudatba. Szerelmi élete, modellkedése és színészi karrierje miatt a rivaldafényben élte az életét. Nem hagyták szó nélkül külsejét, hiszen sminkje gyakran túlzó volt, öltözködését pedig hivalkodónak ítélték meg. Botrányos kapcsolatai a bulvársajtó állandó témái voltak. 2023-ban jelent meg dokumentumfilmje a Pamela, A Love Story címmel, amelyben bepillantást kaphattunk életébe a bulvársajtótól megszállt ’90-es években. A vallomásnak szánt filmnek köszönhetően Pamela egyre több eseményen jelent meg. Feltűnt a párizsi divathéten, vörös szőnyeges eseményeken, divat díjátadókon és filmfesztiválokon, ahol nagy feltűnést keltett új külsejével, amely egy sokkal elegánsabb és természetesebb nőt mutatott, aki ráadásul sminket sem visel. Az volt a célja, hogy megmutassa valódi önmagát és ennek megfelelő legyen a megjelenése is.

Alerte a MalibuBaywatch  Pamela Anderson
Pamela Anderson a 90-es évekből ismert színésznő és modell
Forrás: AFP

Pamela Anderson a természetesség híve

Smink nélkül

Exclusif - Pamela Anderson sort de son hôtel pour se rendre à l'after show Victoria Beckham lors de la fashion week à Paris
A párizsi divathéten, ahol nagy feltűnést keltett, hiszen smink nélkül jelent meg.
Forrás: Northfoto

A dokumentumfilmje, valamint a róla és exférjéről szóló sorozat, a Pam és Tommy hatására a színésznő előtt új utak nyíltak meg. 2023 októberében számos divatbemutatóra kapott meghívást a párizsi divathéten, ahol nagy feltűnést keltett, hiszen minden alkalommal smink nélkül jelent meg.

 Elmondása szerint azért tette, mert szerette volna emlékeztetni a lányokat a természetességre és önmaguk vállalására.

Sminkmentes megjelenésével tudta, hogy nem világbékét teremt, de örült, hogy így állt ki a nyilvánosság elé és felkapott lett emiatt. A színésznőnek annyira megtetszett a sminkmentes élet, hogy a Proenza Schouler reklámkampányában, majd a Brit divat díjátadón is smink nélkül jelent meg. A sminkmentes megjelenése hónapokon át tartott, és a mai napig is gyakran látjuk természetes valójában vagy minimális sminkkel.

Természetes szépségápolás

Pamela Anderson idén januárban jelentette be, hogy két fiával, Brandonnal és Dylannal szert tettek egy szépségápolási márkára. A márka háromlépéses rutinja fogta meg a színésznőt. Emellett a termékek vegánok, állatokon nem tesztelnek, a csomagolás környezettudatos és lehetetlen hatékonyság helyett azt hirdetik, hogy a bőrt az adott stádiumában ápolják. Pamela emellett hisz abban, hogy bőre szépségét a kertjében található zöldségeknek és gyümölcsöknek köszönheti.

Újra sminkben a Met gálán

The MET Gala 2024 - New York
Pamela Anderson sminkben több hónap után a Met gálán jelent meg
Forrás: PA/Northfoto

Pamela Anderson sminkben több hónap után a Met gálán jelent meg, ami ráadásul a színésznő és modell első Met gála részvétele volt. A puha, könnyed és természetes smink Pat McGrath sminkes keze munkáját dicsérte. Pamela szokatlan, de elegáns szettje nagy népszerűséget hozott a médiában, számos címlapon szerepelt nőies és visszafogott külseje miatt. Tényleg egy új, önmagát teljes mértékben vállaló és boldog Pamelát láthattunk a vörös szőnyegen.

Továbbra is hirdeti, hogy a szépség belülről fakad, a sminkjéről pedig kedve szerint dönt. Ha sminkel, akkor is inkább a visszafogott, természetes vonalra szavaz. Erre bizonyíték a Met gála óta számos vörös szőnyeges megjelenése is.

 

Debütál a babarózsaszín haj

72st San Sebastian International Film Festival, Pamela Anderson
A vörös szőnyegen babarózsaszín ruhát viselt, amihez babarózsaszínre festette szőke loknijait
Forrás: Northfoto

A színésznőt legutóbb a San Sebastián Nemzetközi Filmfesztiválon kapták lencsevégre, ahol bemutatták új filmjét, a The Last Showgirlt. A vörös szőnyegen babarózsaszín ruhát viselt, amihez babarózsaszínre festette szőke loknijait, és kontyba fogta, hogy még jobban látszódjon az egyedi szín. Pamela Anderson sminkjét ezúttal is visszafogta, és mindössze pirosítót és egy pink rúzst viselt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.