Szerezd be te is Katalin hercegné kedvenc őszi kabátját! Mutatjuk, hol!

The Princess Of Wales Visits Slough
Katalin
Getty Images - Karwai Tang
őszi divat katalin hercegné kabát
Katalin hercegné barna szövetkabátja az őszi szezon alapdarabja, amibe neked is érdemes befektetned, mert könnyen viselhető és extrán trendi darab.

Az őszi szezon beköszöntével eljött a ruhatár frissítésének ideje is, amihez Katalin hercegné volt az inspirációnk. Megjelenése mindig sikkes és elegáns, illetve nagyon sokszor látunk rajta örök darabokat, mint például ez a barna szövetkabát, amelyből több is van a ruhatárában. A kabátot természetesen már nem egyszer láttuk rajta, hiszen szereti újraviselni ruháit. A barna az ősz állandó kedvenc színe, a szövetkabát pedig egy örök klasszikus, amit a high street üzletekben könnyen megtalálunk. Ha még nincs a szekrényedben barna szövetkabát, akkor mutatjuk a legjobb befektetéseket!

The Princess Of Wales Visits Slough
Katalin hercegné kabátja egy Marks & Spencer darab
Forrás:  GettyImages

Katalin hercegné már többször viselte barna szövetkabátját

Katalin hercegné kabátja egy Marks & Spencer darab, amit az Egyesült Királyságban lehet beszerezni 69 angol fontért (kb. 33 ezer Forint). Akiknek már sikerült elcsípni a darabot, ódákat zengett róla tökéletes fazonja és puhasága miatt. Nem mellesleg a színe is csoda szép, és kifejezetten kedveljük a hosszát és a szabását.

Hogyan viseld?

Katalin hercegné egy sötétkék farmerrel, fekete felsővel, cipővel és táskával viselte az örök darab szövetkabátot, amivel egy kis élénkséget és színt vitt a szettjébe.
Az őszi hónapokban még szerencsére nem kell túlzásba vinni a rétegzést, így egy garbófelső és elegáns nadrág megfelelő lesz alá. Ha a bézs, fekete és fehér színkombinációkból válogatsz, akkor nagyon szép, letisztult lesz az összkép. Ha bátor vagy, akkor zöldet és pirosat is adhatsz a szettedhez. Kezdésnek válassz egy burgundi táskát az outfitedhez.

Válaszd ki a megfelelő hosszt

Katalin hercegné választása egy gomb nélküli hosszabb fazonra esett. A kabátból fogsz találni rövidebb, közepesen hosszú és akár földig érő fazont is. Válassz a magasságodnak és testalkatodnak megfelelően. És természetesen ne feledkezz meg arról sem, hogy melyik a legkényelmesebb számodra.

1 / 5
1 / 5
1 / 5
1 / 5
1 / 5

Többféle fazon

A gomb nélküli, a kétsoros és a megkötős is népszerű fazon a szövetkabátok világában. Mivel a szövetkabátot a téli hónapokban is viselheted, ezért érdemes praktikusan választani. Katalin hercegné gomb nélküli kabátja tökéletes az őszi hónapokra, még akkor is, ha a hidegebb napokon rétegezve öltözöl fel.

Nem ez az első alkalom, hogy Katalin hercegné egy bárki számára könnyen elérhető darabot visel. Sokszor láttuk már a hercegnét high street üzletek kínálatában megtalálható ruhadarabokban. Említésre méltó az is, hogy bizonyos ruháit újraviseli, kicsit másképp, így minket is arra inspirál, hogyha beszerzünk egy új darabot, akkor azt a már meglévő ruháinkkal kombináljuk.

Katalin hercegnéről legutóbb Windsorban készült fotó, ahol egy nagyon szép burgundi nadrágkosztümöt viselt egy világos bézs felsővel. Katalin kemoterápiájának vége óta már többször szerepelt a nyilvánosság előtt csinosabbnál csinosabb szettekben. Már alig várjuk, hogy lássuk a következő izgalmas összeállítását.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.