5 elegáns színkombináció, ha nem szeretnéd, hogy olcsónak tűnjön a szetted

Outdoor,Fashion,Portrait,Of,Young,Elegant,Businesswoman,,Woman,Wearing,Sunglasses,
Shutterstock - Victoria Fox
őszi szezon színek outfit
Összeállításunkban találsz 5 különleges színkombinációt, amelyek tökéletesek az őszi szezonra, sikkesek, divatosak és garantáltan elegáns lesz tőlük a megjelenésed!

A hideg őszi napokon szettjeinkben több lesz a réteg és ez lehetőséget ad arra, hogy több színt vigyünk a ruháinkba. Ezzel nemcsak a hangulatunk javul, hanem lehetőségünk lesz elegáns színkombinációk létrehozására is, amelyektől szettjeink izgalmasabbak, látványosabbak és akár még drágábbak is lesznek. Persze, a high street boltoknak köszönhetően a szetteket könnyen összeállíthatod kevesebből is. Mutatunk 7 izgalmas színkombinációt!

színkombináció, ősz
5 izgalmas színkombináció az őszi napokra
Forrás: Shutterstock

5 izgalmas színkombináció az őszi napokra

1. Olíva zöld és szürke

Váratlan, szokatlan, de annál jobban működik. Az év domináns színe a brat zöld volt, de őszre egy sokkal mélyebb, sötétebb árnyalatban gondolkodtunk, ami igazán harmonizál az ősz színeivel és hangulatával. Ezt párosítottuk szürkével. A szürke bármely árnyalata könnyen kombinálható az olíva zöld egyedi árnyalatával, így nem lesz nehéz dolgod egy jó szettet összeállítani.
Outfit tipp: viseld a szürke kötött ruhád olíva zöld blézerrel, vagy szerezz be egy szép szürke szaténszoknyát.

1.FELHAJTOTT UJJÚ BLÉZER, ár: 18.995 Ft 2.Bordáskötött ruha, ár: 11 895 Ft 3.Hosszú ujjú póló, ár: 3 595 Ft 4.Répafazonú slim nadrág, ár:11 995 Ft
Forrás: zara.com, 2.hm.com, bershka.com, mohito.com

2. Burgundi és fekete

A burgundi az év színe, az ősz kedvenc árnyalata és szinte bármilyen ruhát s kiegészítőt megtalálsz burgundiból. Ha nem szeretnéd, hogy elveszítse varázsát, szeretnéd a szetted elegánssá és egyedivé varázsolni, akkor viseld feketével. A sötét, mély tónusok nagyon szépen harmonizálnak egymással és a szetted semmiképp sem fog olcsónak tűnni.

Outfit tipp: szerezz be egy burgundi kabátot és viselj alá tetőtől talpig feketét.

1.Kabát, ár: 59 995 Ft 2. Műbőr nadrág, ár: 16 499 Ft 3. Ráncolt ruha, ár: 17 995 Ft 4. Magas sarkú bokacsizma, ár: 14 995 Ft
Forrás: shop.mango.com, bonprix.hu, reserved.com, stradivarius.com

3. Bézs és fehér

A hidegebb tónusok kedvelőinek a bézs és fehér színkombináció egy remek választás. Elegáns, visszafogott, és ősszel is tökéletesen működik. A világos színek garantáltan fényt fognak vinni a szürke napokba. Válassz különleges szabásvonalakat és anyagokat!

Outfit tipp: fehér ruha és bézs kabát. Egy egyszerű, de nagyszerű kombináció.

1.Kétoldalas motorosdzseki, ár: 25 995 Ft 2.Midiruha kivágással, ár: 11 995 Ft 3.STRUKTURÁLT MELLÉNY ÖVVEL, ár: 18.995 Ft 4.Lenvászon Palazzo nadrág, ár: 14 499 Ft
Forrás: stradivarius.com, .bershka.com, zara.com,  bonprix.hu

4. Rózsaszín és krémszín

A 2025-ös tavaszi-nyári kollekciókat idéző színkombinációt már az őszi szezonban is bevetheted. A hideg vibráló színek fényt visznek majd az őszi színpalettádba. Nem is kell új ruhákat venned, egyszerűen előkaphatod a tavaszi ruháidat és egy csizmával és kabáttal párosítva viselheted őket.
Válassz egy szép rózsaszín inget krémszínű szoknyával.

Outfit tipp: a krémszínű szoknya és rózsaszín ing cuki, de elegáns hatást fog kelteni.

1.Texturált szövésű blézer, ár: 19 995 Ft 2. LADIES` DRESS, ár: 9 995 Ft 3.MASNIS BÁRSONYING, ár: 9.995 Ft 4.Mini szoknya, ár: 8 995 Ft
Forrás: 2.hm.com, reserved.com, zara.com, mohito.com

5. Világoskék és barna

Ennek a két színnek a kombinációja rendkívül népszerű, hiszen éles kontrasztban állnak, ami meglepően különleges hatást eredményez. A világoskék és a barna az őszi szezonban is egy működő színkombináció. A barna különböző árnyalatai közül válaszd a sárgásabbat és kombináld a világoskék bármely árnyalatával.

Outfit tipp: egy barna kiegészítő biztosan feldobja majd  a világoskék inges szettjeid.

1.Midiruha aszimmetrikus nyakkivágással, ár: 8,995 Ft 2.Nadrág szegecses díszítéssel, ár: 35 995 Ft 3.Denevérujjú blúz, ár: 9 295 Ft 4.Kézitáska neszesszerrel, ár: 11 995 Ft
Forrás: stradivarius.com, reserved.com, 2.hm.com, mohito.com

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.