Sarolta hercegnő Diana ruhájában tündökölt Katalin hercegné mellett

The King, Charles III, and Members of the Royal Family Attend Trooping the Colour
Northfoto -
Trooping the Colour katalin hercegné Diana hercegné ruha Sarolta hercegnő
A brit királyi család mindig is híres volt a stílusosságáról. Diana egykor divatikonként is tündökölt, Katalin ruháira is minden alkalommal megannyi szem szegeződik, és mára Sarolta hercegnő is belépett a sítluskirálynők sorába.

Katalin hercegnét a Trooping the Colour ünnepségre szombaton gyerekei kísérték: György, a legidősebb fiú a helyzethez illő komolysággal figyelte az eseményeket, Lajos szokás szerint mókamester volt, Sarolta hercegnő pedig úgy viselkedett, mint egy felnőtt nő. 

Sarolta hercegnő
Sarolta hercegnő ruhája tökéletes összhangban volt Katalinéval, és egyben Diana egykori öltözékére is emlékeztetett
Forrás: WireImage/Trooping The Colour 2024 / Karwai Tang

Sarolta hercegnő viselkedése hihetetlenül édes volt

A kislány viselkedése mindenkit megindított, mozdulatait, gesztusait testbeszéd-szakértő is elemezte: "Úgy tűnt, mintha Sarolta Katalin szárnysegédje lett volna, ami nagyon édes".

A kislány ruháját mint ha már láttuk volna...

Ám nemcsak édesanyját támogató viselkedése, de elegancája is magával ragadó volt: Sarolta a Trooping the Colouron Diana ruháját viselte, azaz, egy ahhoz hasonló stílusú szettet, amiben 1981-ben nagymamáját is lefotózták. 

Diana
Diana hercegné 1981-ben hasonló ruhát viselt
Forrás: Getty Images

A tengerész stílus visszatérő elem

A kis hercegnő ruhája egyszerre egészítette ki édesanyja tengerész stílusú fehér-sötétkék újrahasznosított (Katalin már korábban is viselte ezt a ruhát, ám a szombati eseményre felújíttatta) Jenny Packham ruháját, és egyben emlékeztetett Diana 1981-ben viselt öltözékére is. 

Katalin hercegné rákdiagnózisa óta először a Trooping the Colouron jelent meg a nyilvánosság előtt, így az érdeklődés nagyobb volt iránta, mint valaha. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.