Lajos herceg ezekben a dolgokban máris lekörözi testvéreit: különleges tagja ő a királyi családnak

Trooping The Colour 2024, Lajos herceg
WireImage/Trooping The Colour 2024 - Karwai Tang
királyi család Lajos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Ugyan ő a legfiatalabb, ám vannak dolgok, amikben máris lekörözi idősebb tesvéreit, Györgyöt és Saroltát. Lajos herceg ezekben sokkal jobb náluk.

Katalin hercegné és Vilmos herceg legkisebb gyereke, Lajos herceg néhány dologban máris lekörözi a testvéreit. Egy testbeszédszakértő árulta el, hogy miben jobb, mint a testvérei.

Lajos herceg legaranyosabb pillanatai a Trooping the Colour parádén, Károly király születésnapi ünnepségén
Lajos herceg máris túlszárnyalja testvéreit bizonyos dolgokban
Forrás: AFP

A legkisebb testvér, Lajos herceg bizonyos dolgokban máris jobb, mint a testvérei

Lajos, aki idősebb testvérei, György herceg és Sarolta hercegnő után negyedik a trónöröklési sorrendben, Judi James testbeszédszakértő szerint "önbizalomtól és játékosságtól" duzzad.  

"Lehet, hogy Louis a kicsi a családban, de ha a magabiztosság, a félelmetesség és a spontán játékosság testbeszédbeli jeleiről van szó, akkor jelenleg lekörözi két idősebb testvérét"

 - mondta a szakértő.

Queen Elizabeth II Platinum Jubilee 2022 - Trooping The Colour, Lajos herceg
Lajos herceg korábban is ajándékozott már meg bennünket vicces pillanatokkal
Forrás: Getty Images/Queen Elizabeth II Platinum Jubilee 2022 - Trooping The Colour

"A György, Sarolta és Lajos közötti kötelék egyértelműen erős, és az egymás közötti viselkedésükről elkapott pillanatok arra utalnak, hogy mind György, mind Sarolta részéről kialakulóban van a gyermek-szülő tükrözés mintája, Lajos pedig mindenkitől a legjobb tulajdonságat örökölte. Míg György egyértelműen az apja miniatűr változata, addig Sarolta viselkedését tekintve nagyon hasonlít az anyjára. Lajosban azonban mindkét szülő tulajdonságai keverednek."

Queen Elizabeth II Platinum Jubilee 2022 - Platinum Pageant, Lajos herceg
Lajos herceg mindig játékos volt
Forrás: Getty Images/Queen Elizabeth II Platinum Jubilee 2022 - Platinum Pageant

A testbeszédszakértő azt is sugallta, hogy Sarolta gondoskodó szerepet vállal, és anyja szülői stílusát utánozza, amikor a kis Lajossal érintkezik, aki 

egy új és másfajta tagja a királyi családnak,

 szemben az előtte lévő generációkkal. A szakértő megjegyezte: "A három testvér dinamikája szokatlan a királyi családban. A néhai királynő gyermekeinek két saját gyermekük volt, és még Károly és Anna is duóban nevelkedett, mivel András 10 évvel Anna után, Eduárd pedig négy évvel később született, ez azt jelentette, hogy Károly és Anna már felnőttek voltak."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.