Sharon Stone pucérruhában jelent meg a vörös szőnyegen - Fotó

Sharon Stone "Women in Cinema" - Red Carpet - The Red Sea International Film Festival
Getty Images -
életműdíj Sharon Stone pucérruha
A színésznő a 70. taorminai filmfesztiválon életműdíjat kapott. Sharon Stone meztelenruhája ellopta a show-t.

Minden szem a 66 éves színésznőre szegeződött, amikor végigsétált a 70. taorminai fesztivál vörös szőnyegén.  Sharon Stone teljesen áttetsző csillogó ruhában és tűsarkúban jelent meg, hogy átvegye az életműdíját. 

Sharon Stone 70th Taormina Film Festival 2024 - Day 8
Sharon Stone megjelenésével ellopta a show-t a 70. taorminai filmfesztiválon
Forrás: Getty Images

Sharon Stone pucérruhát húzott a jeles alkalomra

Sharon arany színű Dolce & Gabbana ruhája alatt fekete minit viselt, amit toll szerű fülbevalóval egészített ki, ami hátrasimított hajával még még hangsúlyosabb volt. Az életműdíjjal kitüntetett színésznő kinézete nem csak feltűnő, de nagyon trendi is volt, ugyanis évek óta hódít a vörös szönyeges eseményeken - mint például a Met-gálán - az úgynevezett pucérruha, ami alig takarja viselője testét. A 66 éves Stone a trendnek egy szolidabb verzióját választotta, fekete miniruhája pont ott fedte testét, ahol kell.

Sharon Stone, 70th Taormina Film Festival 2024 - Day 8
Sharon Stone életműdíjat kapott
Forrás: Getty Images

Stone-t teljesen kisemmizték

Sharon még 2001-ben kapott agyvérzést, amelyből csak hosszú évek alatt sikerült felépülnie, de soha többé nem kapott jelentősebb szerepet. A minap egy interjúban mondta el, nagyon hiányoznak neki forgatások, nagyon szeretne még kamerák eké állni egy jelentősebb szerepben. Ugyanekkor arról is beszélt, hogy amíg beteg volt, teljesen "kifosztották", az egész - körülbelül 18 millió dolláros - megtakarítása eltűnt. Hozzátette, természetesen örül, hogy él és felépült, annak ellenére, hogy az orvosok nem nem sok jót jósoltak neki. "A gyógyulásom egy csodálatos történet lehetne, de nem az. Csuán annyi, hogy túléltem" - vélekedett.  

Tudtad? 

Sharon igazi csodagyereknek számított, az IQ-ját például 154-nek mérték és már 15 évesen felvették a pennsylvaniai Edinboro egyetemre, de ő végül a filmezést választotta. Stone-ról még több érdekességet itt olvashatsz

Fél, hogy már nem kap komoly szerepet

"Még mindig nem kaptam vissza a színészi karrieremet. Nagyon  szeretnék újra színészként dolgozni, annyira szeretnék... nem csak egy gyenge, mellékes, buta szerepet játszani. Igazán azokat a szerepeket szeretném, amelyeket kiérdemeltem és meg tudok csinálni - mondta korábban a színésznő, aki egyébként csak a harmincas éveiben futott be. Az ismertséget az a Total Recall – Az emlékmás hozta meg neki, ezt követően kapta meg ikonikus szerepét az Elemi ösztönben, de állítólag csak azért, mert az erotikus jelenetek miatt többen visszadobták. Sharon filmbeli villantásáról azóta sem tudni, hogy mi igaz és mi nem: a rendező, Paul Verhoeven azt állítja, Stone pontosan tudta mi fog történni, csak ügynöke tanácsára visszakozott. Sharon pedig arról beszélt, hogy ez nem igaz, a forgatás alatt szembesült azzal, hogy bugyi nélkül kell forgatnia az Elemi ösztön később elhíresült jelenetet. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.