Diane Keaton megmutatta, mi a legdivatosabb nadrág őszre: - Termékekkel, árakkal

TCL Chinese Theatre Hosts Handprint And Footprint In Cement Ceremony For Actress Diane Keaton
FilmMagic - Axelle/Bauer-Griffin
stílus Diane Keaton
Nem kérdés, hogy senki sem öltözködik olyan stílusosan, mint Diane Keaton. Imádja a széles öveket, a kalapokat és a bő szárú nadrágokat, amiket nagyszerűen tud a mai trendeknek megfelelően viselni. Lopd el a stílusát és lesd meg, melyik a legdivatosabb nadrág őszre.

Diane Keaton hosszú évtizedek óta kápráztat el minket a megjelenésével. Woody Allen múzsája már az 1977-es Annie Hall Oscar-díjas karaktere előtt kitalálta magának, a senki mással össze nem hasonlítható egyedi stílusát, ami hosszú évek óta ugyanazokra a divatelemekre épül. Az alkotásban viselt mellény, kalap és bő nadrág azóta szinte összefort a színésznő nevével. Mivel idén a hetvenes évek stílusjegyei ismét felbukkannak a divatban, érdemes ellesni tőle pár ötletet és azt, mi a legdivatosabb nadrág őszre. 

Diane Keaton stílusa nem csak az 50 feletti nőknek áll jól: megmutatta, mi a legdivatosabb nadrág őszre
Diane Keaton stílusa nem csak az 50 feletti nőknek áll jól: megmutatta, mi a legdivatosabb nadrág őszre
Forrás: Getty Images

Az androgén stílus királynője megmutatta, mi a legdivatosabb nadrág őszre

A 78 éves színésznő a mai napig nem hanyagolja el az aktuális trendeket, amik között nagyon jó érzékkel találja meg azokat a stílusához közel álló darabokat, melyek szinte láthatatlanul képesek belesimulni a mindennapi megjelenéseibe. Így nem csoda, hogy ő már tudja, mi a legdivatosabb nadrág őszre. Bár Diane Keaton nem most fedezte fel magának az Instagram világát, a "mit viselj ma"szelfiken keresztül egyre több önazonos szettet mutat be követőinek.

A minap például, egy őszt idéző, elegáns és látszólag kényelmes fekete összeállításban csípték el őt Los Angelesben. Diane Keaton ezúttal is megmaradt a blézer, magas derekú, bővebb szabású nadrág, fűzős félcipő vonalán, amit a szinte már védjegyének számító kalappal tett tökéletessé.

Stílusból jeles, nőiességből tökéletes

Meglehet, hogy Diane Keaton megjelenése még nem a legideálisabb választás ebben a kora őszi időszakban, de azt gondoljuk, hogy érdemes elmenteni róla készült képet, a hűvösebb napokon pedig újra előszedni és kicsit inspirálódni belőle. A színésznő outfitjéből ezúttal a nadrágját emelnénk ki. Ez a praktikus, ultranőies alapdarab leegyszerűsíti a reggeli öltözködést. Bátran variáld puha kötött pulóverrel, tweed blézerrel vagy a színésznőhöz hasonlóan egy mellénnyel. A derékvonalra ebben az esetben is érdemes nagy hangsúlyt helyezni, esetleg emeld ki övvel, és dobd fel egy tűsarkúval.

Diane Keaton után szabadon: mutatunk pár szuper széles szárú nadrágot!

Ár: 11 495 Ft
Forrás: H&M
Ár: 12 995 HUF
Forrás: Reserved
Ár: 17.490 Ft
Forrás: aboutyou.hu
Ár: 21990 Ft
Forrás: answear.hu
Ár: 11 495 Ft
Forrás: H&M 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.