Az erdélyiek egyik nagy büszkesége a csorbaleves - csakhogy ahány embert megkérdeztünk, mind másképp készítette. Tipikus esete annak, hogy ahány ház, annyi szokás. Kis tanácstalanság után végül arra jutottunk, hogy elkészítjük a saját, egyszerű változatunkat. Íme, a végeredmény!:-)
Hozzávalók:
500 g sertéscomb
150 g füstölt sonka
1 kg savanyú káposzta
1 fej vöröshagyma
2 db sárgarépa
1 db fehérrépa
1 csokor petrezselyem
1 csokor zellerzöld
200 g tejföl
só
bors
pirospaprika
lestyán
olaj
Az elkészítés pontos folyamatát a videóban mutatjuk meg, amely a képre kattintva indul el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.