Heti szerelmi horoszkóp október 28 - november 3.: a Bikák szerelmét próbára teszi a hétvége, a Nyilasok ne randizzanak

heti szerelmi horoszkóp, párkapcsolat, konfliktus, veszekedés, megcsalás, vita
Shutterstock - Just Life
asztrológia szerelmi horoszkóp heti szerelmi horoszkóp
A hét végére kellemetlen bolygóállások nehezítik a párok dolgát. A heti szerelmi horoszkóp megmutatja, milyen kihívásokkal és lehetőségekkel találkozhattok, és hogyan állhatjátok ki a bolygók által felerősített próbatételeket.

A Vénusz és a Jupiter szembenállása minden csillagjegyre máshogy hat, ki türelemre, ki empátiára szorul majd. Nézd meg, mit tartogat számodra a heti szerelmi horoszkóp, hogy könnyedén megbirkózhass a bolygók hatásaival, és akár még közelebb is kerülhess a párodhoz.

heti szerelmi horoszkóp
A heti szerelmi horoszkóp szerint a bolygóállások kellemeltenségeket hozhatnak
Forrás: Shutterstock

Heti szerelmi horoszkóp

  • Kos

Október utolsó napjai békésnek ígérkeznek, majd a november valóságos érzelmi árvízzel indul – köszönhetően egy vízelemű bolygóháromszögnek. A hétvégén egy véleményre kell jutnotok. Vegyétek észre, ha nem fogtok össze, nem működnek a dolgok.

  • Bika

Nagyon kell szeretnetek egymást, hogy hétvégén ne mérgesedjen el a kapcsolat. A vasárnapi Vénusz-Jupiter szembenállás próbára teszi a szerelmeteket. Most te leszel sérülékenyebb.

  • Ikrek

A hétvége kellemetlen bolygóállásokkal terheli a hangulatot. Fontos, hogy semmiképp se egymást hibáztassátok! És ne vállaljátok túl magatokat! Jár nektek is énidő, illetve a közösen töltött idő.

  • Rák

A hét rohanósan telik, nem sok időtök lesz egymásra. A halottak napja szentimentális hangulatot hoz magával. Most „ér” bekuckózni, és picit félrevonulni is. Hétvégén már jobb lesz a kedvetek!

  • Oroszlán

Vigyázzatok a törékeny harmóniára! Lesz néhány erős bolygószembenállás, ami konfliktusra adhat okot. Könnyebb vitázni, mint megelőzni, pedig ez lenne a helyénvaló. A varázsszó most: „Igazad van.”

  • Szűz

Szükség lesz most türelemre, toleranciára. Ami biztos olaj a tűzre: az epés megjegyzések. Szóval most fogalmazz nagyon óvatosan, mert a másik sértődékeny hangulatban van.

  • Mérleg

Ugye, nem hagyjátok, hogy a pénz közétek álljon? Merthogy a bolygók éppen erre utalnak! Borzalmas feszítő fényszög lesz az égen vasárnap. De amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan múlik is...

  • Skorpió

Erős bolygószembenállás teheti próbára az idegeidet. Mindegy, kinek van igaza. Most különösen fontos, hogy kerüljétek a szóváltást, különben nagyon elmérgesedhet a helyzet. Még szerencse, hogy egy vízelemű háromszög az empátiának is helyet ad...

  • Nyilas

Jól tennéd, ha nem ezen a héten randiznál. A Vénusz-Jupiter szembenállás nem ígér könnyű ismerkedést. Inkább az eltérések ütköznek ki. Várj pár napot!

  • Bak

A párod nincs jó passzban. Nagy feszültséget mutatnak az égi folyamatok. Te értelmes válaszokra vársz, de ő most feldúltságában erre képtelen. Adj egy kis időt neki!

  • Vízöntő

Nem mindig van kedved a családodhoz és a barátaidhoz, vagy épp a párodhoz. Ne feledd, nem vagytok összenőve. Neki is tudnia kell, hogy neked fontos, hogy érezd, egy kapcsolatban sem kell fuldokolnod…

  • Halak

Most neked kell higgadtabbnak maradni. Nem baj, ha a párod sértődékeny, könnyedén ki tudod engesztelni, ha kimutatod felé, hogy milyen fontos neked.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.