Sztárok, akik mágiát használnak

Angelina Jolie in Japan / Maleficent 2
Yomiuri Shimbun via AFP - The Yomiuri Shimbun via AFP
varázslat szerelmi mágia sztárok
Világhírű varázslók - Hiába híresek, van, amihez ők is mágiát használnak. Mutatjuk a meglepő listát, akikről talán nem is gondoltad volna, hogy milyen varázslatos praktikákat alkalmaznak.

A sztárok is csak emberek, akik hisznek a babonákban és nem restek a boszorkánysághoz fordulni, hogy elérjék a céljaikat. Nézzük, kik azok a világsztárok, akik mágiát használnak:

mágiát használnak, pénz, aprópénz, mágia, zöld gyertya
A sztárok között is akadnak olyanok, akik mágiát használnak - illusztráció
Forrás: Shutterstock

„Mire megjelent a sajtóban, úgy hangzott, mintha egy vödör vért hordanánk a nyakunkban” – nyilatkozta Billie Bob Thornton a nyakláncokról, amelyeket Angelina Jolieval közösen viseltek. A szerelmesek egymás vérét hordták egy-egy medálba zárva. Szerintük ez csupán egy apróság volt, amitől csak még erősebbé vált a köztük lévő kötelék.

„Mindenféle varázsigét mondott rá, hogy szerelmes legyen belém” – mesélte Madonna egy santeríát gyakorló személyről, akit arra kért, hogy segítsen elérni, hogy az egykori kiszemeltje, Dallas Austin zenei producer felfigyeljen rá. Az énekesnő a saját bevallása szerint megszállottja volt a férfinak, így a boszorkányságtól sem riadt vissza.

Celebrities Latest Post On Social Media
Madonna a kabbalát is lelkesen gyakorolja 
Forrás: WALTER / 

Boszorkánysággal vádolta Beyoncét a dobosa, és egészen a bíróságig ment, hogy bebizonyítsa, hogy az énekesnő átkokat szórt rá és a macskája haláláról is ő tehet. Állította, hogy az együtt töltött 7 év alatt a sztár válogatott rontásokkal próbálta tönkretenni az életét. Az ügyet végül ejtették.

„Sok rózsakvarcot hordok magamnál, ami vonzza a férfiakat” – hangzott el Katy Perry szájából egy korábbi nagy szakítása után. Nem tudni, hogy Orlando Bloomot a köveknek köszönheti-e az énekesnő, annyi azonban bizonyos, hogy a kristályokkal foglalkozó gyógyítója telefonszámát egyenesen Madonnától kapta.

Los,Angeles,-,Feb,10:,Katy,Perry,Arrives,To,The
Katy Perry a kristályok erejére esküszik
Forrás: Shutterstock

Még cölibátusra is adta a fejét egy guru tanácsára Elvis Presley. A rock’n’roll királyának özvegye az Elvis és én című könyvében mesélt arról, hogy az ikont lenyűgözték az okkult és metafizikai jelenségek. Az egykori feleség szerint volt, hogy a spiritualitás állt Presley életének középpontjában.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.