Hozzávalók:
Elkészítése:
A kicsontozott csirkecombot nagyobb kockákra vágom, az apróra vágott vöröshagymát megpirítom. A hagymára mehet a hús, majd az apróra vágott paradicsomot, tv paprikát és újhagymát is hozzáadom. Megsózom, megpárolom, majd pirítom. Fedő alatt kiadja a saját levét. Megszórom pirospaprikával, és tovább párolom, vizet nem öntök hozzá. A kevéske füstölt szalonnát kipirítom egy edényben. Hozzákeverem a tejfelhez. Ebbe a tejfelbe keverem bele a nagy kockatészta formájúra vágott jégsalátát: túrós tészta ízű salátát kapok.
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.