Az alábbi recept segítségével bármilyen növényi alapú joghurtok el tudsz készíteni otthon, mi most a kókuszos verziót mutatjuk meg.
Kókuszjoghurt házilag
Hozzávalók:
Elkészítés:
A kókusztejet melegítsd pár percig 80–90 fokon – semmiképp se forrald fel! –, majd hűtsd vissza 40–50 fokosra.
Az étkezési zselatint oldd fel forró vízben, majd add a kókusztejhez. Folyamatos kevergetés mellett szórd bele a probiotikumot.
A „beoltott” kókusztejet töltsd át a már sterilizált befőttesüvegekbe, és helyezd az 50 fokos sütőbe 12–14 órára.
Hűtve akár azonnal is fogyasztható, de végleges ízét 1 hét alatt éri el. Hűtőben tartva akár 3–4 hétig is fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.