Női Buffalo London cipők – milyen cipők ezek, és miért kedveli annyira a Z generáció?

Forrás: ecipo.hu -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A németországi székhelyű Buffalo cég fő profilja a ruházati cikkek, cipők és egyéb kiegészítők. A céget 1970-ben alapították. A kezdeti időkben úgynevezett western csizmák gyártásra specializálódtak. Ezek a lábbelik nagy népszerűségnek örvendtek, a fiatalok és az idősebb korosztály körében is. Mivel mind a divat, mind az újabb generációk igénye – minden téren, nem csak az öltözködés terén – is folyamatosan változik, így a Buffalo is mindig próbál ezekhez a megújult igényekhez igazodni. A cég mindent megtesz annak érdekében, hogy az újabb generációt, jelen esetben azt a bizonyos Z generációt is meglepje valamivel. A legújabb őrület a fiatalok körében a Buffalo London cipő. A cipő kialakítása és megjelenése nem éppen új, de a színvilága és a dizájnos elemei a Z generáció igényeire lettek szabva, a fiatal korosztály, a Z generáció legnagyobb örömére.

Forrás: ecipo.hu

A Buffalo cég tündöklése

A Buffalo történetében az 1984-es év elhozta a várva várt sikert, ugyanis sikerült a nemzetközi piacra betörniük. A cég ekkor már bizonyította a világnak, hogy nem csak a western stílusú lábbelik felé orientálódik, hiszen sportcipőket is el kezdtek gyártani. Az 1990-es években szinte berobbantak a piacra az úgynevezett Classic platform cipők. Ha valakinek nem rémlik ez a cipő, akkor a híres lánybanda, a Spice Girls neve talán ismerősen cseng. És a lábukon díszelgő cipellők is biztos eszünkbe jutnak. Nem lehet elfelejteni, ahogyan ezekben a platform cipőkben kecsesen a színpadra tipegtek. Az egyedi és merész küllemű cipők nem csak a „fűszeres lányok” tetszését nyerték el, hiszen több híresség is odáig volt ezekért a különleges lábbelikért. Úgy, mint Cher, vagy Madonna.

Már a ’90-es évek fiataljai számára is közvetített valamit a cipő, pontosabban fogalmazva, az ilyen cipőt viselő személyre elmondható volt, hogy öntörvényű, a saját maga feje után megy, és nem tűri meg a korlátokat. A cipő nem csak üzent valamit és nem csak a fiatalok, a lázadó fiatalok igényeit elégített ki maximálisan, de maga a cipő is rendkívül innovatívnak számított a nemzetközi piacon. A fiatalok körében biztos, hogy sokan viselték, hiszen lépten-nyomon olyan hírességek és sztárok jelentek meg, akiknek szintén ilyen menő cipője volt, amely cipő nem csak a szórakozásra buzdította a fiatalságot, hanem a szabadság egyik kifejezőeszköze is volt sokak szemében és életében.

A Spice Girls lányok pedig ebben a cipőben nem pusztán a szabadságot, hanem a női szabadságot képviselték, ők voltak a kilencvenes évek híres feministái, az örök lázadók, a szókimondók, a vagány csajok, akik nem csak divatosak, nem csak menő cuccokban járnak, de nőként még a csúcsra is törnek.

Forrás: ecipo.hu

Buffalo London, a Z generáció kedvence. Miért kedvelik annyira?

A Buffalo sikere a 90-es évektől töretlen. Mára azt lehet mondani, hogy a Buffalo cipők az egész világot meghódították. Az Z generáció legnagyobb örömére a Buffalo cipők, kicsit dizájnosabb és megújult formában ismét piacra kerültek és újfent hódítanak, Buffalo London néven.

Forrás: ecipo.hu

A Buffalo cipők nem pusztán cipők. Közvetítenek is valamit. Aki egy ilyen merész cipőt bevállal, elmondható róla, hogy maga sem fél semmitől, van stílusa, amit a külvilág előtt is felvállal. A Buffalo cipő, menő, divatos és bármilyen buliban a középpontba kerülhetsz, ha ilyen cipőt húzol a lábadra. A Buffalo nem csak trendi cipőket, hanem szandálokat is a piacra dobott. A kínálatban találsz ezüst, fekete és fehér színű cipőket, de ha kissé visszafogott színvilágra vágysz, akkor a bézs a legjobb választás. Már, ha egyáltalán lehet egy mondatban említeni a visszafogottságot, és a Buffalo London cipőket és szandálokat. Merthogy a Buffalo, szandálokat is a piacra dobott többféle színben. Ha szereted magadra felhívni a figyelmet a neon és a pink szandálokban sem fogsz csalódni.

A Buffalo cipői nem mindenkinek nyeri el a tetszését, de akiket egyszer elcsábított, semmi pénzért nem mondanának le róla. Ha te is szeretnél ilyen menő cipőt magadnak, kattints az ecipo.hu oldalra és válogass kedvedre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.