Divatos tavaszi outfit férfiaknak

Forrás: ccc.eu/hu -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi lábbelik ma már gazdag választékkal büszkélkedhetnek. Hol vannak már azok az idők, amikor a férfi cipő kollekció gyér és hiányos volt? Ma már nem csak a nők, hanem a férfiak is nagyon széles választékkal találkozhatnak, akármelyik cipőüzletben vagy cipő webáruházban nézelődnek. Ma már nagyon sokféle stílusban és mindenféle alkalomra találhatunk férfi cipőket. Ha szeretnéd felfrissíteni a tavaszi, nyári cipő outfitedet, akkor mutatunk néhány ötletet, amellyel valóban lehengerlő lehet a megjelenésed.

Forrás: ccc.eu/hu

Komfortos férfi sportcipők – nem csak sportos férfiaknak

A férfi sportcipők nem csak kényelmesek, de sportos megjelenést is biztosítanak. Ezek a sportcipők sokoldalúak, funkcionálisak és nagyon modernek. A modern sportcipők ideális választás azoknak a férfiaknak, akik a klasszikus outfitjüket szeretnék kicsit feldobni.

A modern sportcipőket nem csak a fiatal korosztály számára tervezték, hanem mindenkinek, legyen szó egy középkorú vagy egy idősebb férfiról. Nem csak a kényelmes viseletet biztosítják, hanem rendkívül sokoldalúak is.

Nagyon sokféle oufitet tesz lehetővé egy férfi sportcipő. A férfiak nagyon szeretik a fekete színt, még sportcipőben is. Nagyon sokféle tavaszi megjelenést alakíthatunk ki egy-egy pár fekete sportcipővel. Húzz magadra egy csíkos pólót és vegyél fel egy fekete farmert és vegyél hozzá egy fekete sportcipőt. Lehengerlő lesz a megjelenésed. Amennyiben az élénk színeket kedveled, akkor választhatsz ilyen színűt is, hiszen a CCC széles választékot biztosít a vevői számára. Egy semleges, vagy egy fehér színű sportcipőhöz remekül illik egy V- nyakú póló és egy farmer, de akár egy színes pólóval és egy vagány bőrdzsekivel is remek összhangot alkot.

A sportcipőt a fizikai aktivitáshoz, edzéshez is viselheted. Ebben az esetben is ügyelj az outfitedre, válassz laza megjelenésű, színben passzoló pólót vagy rövidnadrágot a nyári vagy tavaszi outfitedhez. A CCC webshopban kényelmes és maximális minőséget képviselő sportcipőket találsz majd.

Sneakers cipőket formálisabb eseményre?

A sneakers férfi cipő is a sportosabb vonalat képviselik, de ezeket a cipőket ma már elegánsabb outfitekbe is beillesztheted. A legértékesebb jellemzője ezeknek a cipőknek, hogy szinte mindenhol viselheted azokat. Hétköznapi viseletként válogass a merészebb színek közül, de egy formálisabb megjelenés, a klasszikusabb, hagyományosabb színeket „követeli meg”. A CCC webáruházban fekete, fehér, szürke és barna sneakers cipőket is találsz, amely cipők nagyszerűen kiegészítik a formálisabb outfitet.

Ha ragaszkodsz egyes neves márkákhoz, akkor sem kell csalódnod, mert például az Adidas, a Puma, vagy a Reebok is a piacra dobott remek sneakers cipőket és ezek között is találni fogsz olyan modelleket, amelyeket elegánsabb tavaszi ruhákkal, például inggel, vagy chinóval is viselhetsz.

A félcipők és az elegancia?

Ha a sneakers cipőket mégsem találod annyira elegánsnak, hogy egy alkalmi eseményen viseld, akkor a félcipők között kell szemezgetned. Ezek a cipők lehetővé teszik, hogy jó benyomást kelts a munkahelyeden, vagy egy- egy formálisabb eseményen. Ha a munkahelyi külsődet szeretnéd kicsit felfrissíteni, akkor válassz egy barna – ilyet a Gino Rossi márkák között is találsz – félcipőt, mokaszint, amely nagyszerűen fest egy világoskék inggel és egy bézs nadrággal.

Az úgynevezett slip on félcipők is nagyon népszerűek a meleg tavaszi és nyári napokon. Ha szeretnél kicsit változtatni a kinézeteden, akkor válassz egy alkalmi inget, egy fehér rövidnadrágot és egy bézs vagy pasztellszínű félcipőt, amelynek már a színe is feldobja a megjelenésed.

Szandál és papucs – szeretik a férfiak?

A modern időkben a férfiak egyik kedvenc nyári lábbelije, a szandál. Ugyanis ma már nem csak a sportos kivitelezésű modellek találhatók meg a piacon, hanem különböző kialakítású bőrszandálok is, amelyek az alkalmi outfit kialakítását teszik lehetővé.

Ha nyáron, a nagy melegben szeretnéd kicsit félretenni az alkalmi cipőt, akkor nyugodtan húzz a lábadra egy kényelmes bőrszandált, amelyben a lábad is jobban érzi majd magát. Ha a klasszikus stílust kedveled, akkor dönts a fekete vagy a barna szandál mellett, ha viszont modern küllemre vágysz, akkor a modern szürke mellett tedd le a voksodat, amely egy trendi, divatos külsőt kölcsönöz majd neked. A férfi bőrszandál egyik nagy előnye, hogy rövid és hosszú nadrággal is lehet viselni, sőt még farmerral sem mutat rosszul.

A papucsok, csakúgy, mint a szandálok, nagyon sokféle választékban megtalálhatók a CCC webáruházban. Ma már szandál stílusban is kaphatók kényelmes és bőrpapucsok is. Tökéletes választás egy könnyű, esti sétához és sokan választják az outfitjükhöz, amikor nyaralnak.

A férfi papucs tökéletes kiegészítője a könnyű és sportos megjelenésnek. Jól illeszkedik rövidnadrággal és slim farmerral. De csakis hétköznapi viseletre, alkalmi megjelenéshez nem passzol. Erre különösen ügyelj a nyári, tavaszi öltözködésed során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.