Vállalkozónők figyelem, tavasszal online indul a Dobbantó tréning!

PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapest Bank 2010-ben indította el a „Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” programot azzal a céllal, hogy támogassa a nőket a vállalkozói sikereik elérésében. A program lehetőséget nyújt pénzügyi, vállalkozói ismereteik és készségeik fejlesztésére, valamint jó alkalmat teremt a kapcsolatépítésre. Az elmúlt tizenegy évben több mint kétezer női vállalkozót segített hozzá cégük fellendítéséhez, illetve vállalkozási ötletük megvalósításához.
Forrás: BB

Mi is a Dobbantó tréning?

A Dobbantó Program egyik legfontosabb eleme a kompetenciafejlesztő tréning, amelynek során a résztvevők az üzleti sikerhez fontos, marketinggel, menedzsmenttel, pénzügyi forrásteremtéssel és adózással kapcsolatos ismereteket sajátíthatnak el, és fejleszthetik az önismereti, kommunikációs és prezentációs készségeiket is.

Az előző online képzés mintájára idén tavasszal már másodjára kerül virtuális térben megrendezésre a Dobbantó tréning, aminek köszönhetően az ország, sőt, a világ bármely részéről érkezhetnek a vállalkozói kompetenciáikat fejleszteni vágyó vállalkozónők, legyen szó még csak cégalapításon gondolkozó jelentkezőről vagy már működő vállalkozás tulajdonosáról.

Online tréning

A z online tréning 90 órányi tananyagát 12 hétre elosztva, keddenként és csütörtökönként napi 3 x 1,5 órás blokkban dolgozzák fel a résztvevők a trénerek segítségével. A 2021. április 6-án induló Dobbantó tréningre a SEED Alapítvány honlapján keresztül lehet jelentkezni ide kattintva, egészen 2021. március 25-ig, a részvételi díj 40.000 forint + ÁFA.

Nyílt klubesemények is lesznek idén

A tréning mellett az idei évben is lesznek klubesemények, a 12 hetes képzéshez hasonlóan online, ahol különböző, a vállalkozásokat érintő témákról beszélnek majd a vendégelőadók. Az offline klubokhoz hasonlóan természetesen itt is lehetőségük van a résztvevőknek kérdéseket feltenni és beszélgetni. A klubok időpontjai és a további részletek a dobbantoprogram.hu weboldalon, valamint a Dobbantó Program Facebook oldalán jelennek majd meg.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a Dobbantó program, és még részletesebben szeretnél tájékozódni róla, tekintsd meg az alábbi videót, amely nemrég jelent meg a TV2 Tűsarok című műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.