Kiderült, mihez kezdett Angelina Jolie és Brad Pitt a gyerekeik pénzével

vagyon Brad Pitt pénz Angelina Jolie
Nem lesz nehéz elindulniuk az életben a hajdani sztárpár gyerekeinek. Angelina Jolie és Brad Pitt e tekintetben jó szülőknek bizonyultak.

Bár Angelina Jolie és Brad Pitt 2016-ban beadott válása - legalábbis ami a vagyonmegosztást illeti -  a mai napig folyamatban van és ez kétségkívül a gyerekeket is megviseli, mégis hálásak lehetnek szüleiknek. Köztük apjuknak is, akitől ugyan elidegenedtek, de Pitt mindvégig fontosnak tartotta, hogy már a kezdetektől stabil anyagi helyzetet alapozzanak meg számukra.

Angelina Jolie és Brad Pitt
Angelina Jolie és Brad Pitt mindig fontosnak tartották, hogy stabil anyagi helyzetet alapozzanak meg gyerekeiknek 
Forrás: Northfoto

Angelina Jolie és Brad Pitt gyereke, Shiloh már most dúsgazdag

Bár Shiloh Jolie, aki állítólag Brad Pitt kedvenc gyermeke is elhagyta apja nevét, mégis csak a színésznek köszönheti, hogy létrehozta számára azt a bankszámlát, amivel most, hogy nagykorú lett, multimilliomossá vált. Ugyanez igaz a testvéreire, ugyanis Knox és Vivienne szintén hatalmas összeghez jutnak majd, attől függetlenül, hogy egy ideje nem is találkoznak az apjukkal - nyilatkozta egy bennfentes a Life & Style-nak.

Shiloh Jolie, Eternals UK Gala Screening - London
A nagykorúvá vált Shiloh már most multimilliomos
Forrás: Doug Peters/EMPICS Entertainment

A pénz nem lesz probléma 

"Brad és Angelina mindig egyetértett abban, hogy azokat a pénzeket, amelyekhez a gyerekeik által jutottak, félre kell tenni számukra és a vagyonkezelői alapjukba kell helyezni" – nyilatkozta a lapnak egy jólértesült. "Minden gyereküknek létrehoztak egy fiókot, a pénzt pedig olyan dolgokra használhatják, mint például a tanulás és az utazás, de saját otthonuk megvásárlására is költhetik. A pénz nem lesz probléma az egykori pár gyerekei számára" - szögezte le egy bennfentes. 

 

Eternals UK Gala Screening - London
A gyerekek már dúsgazdagon kezdik meg felnőtt életüket
Forrás: Doug Peters/EMPICS Entertainment

"Bár mindannyian öntudatosak és úgy gondolják, saját maguk, szülői segítség nélkül is megállják a helyüket az életben, az az anyagi helyzet, amit Jolie és Pitt biztosított számukra, kétségtelenül hatalmas segítség nekik. Ez talán az egyetlen dolog, amit Angelina és Pitt szülőként jól csinálta és amiben mindig is egyetértettek" - tette hozzá a magazin forrása. 

A szőlőbirtok miatt csatázik a volt pár

Bár Angelina Jolie és Brad Pitt házasságát felbontották, így a törvény előtt már nem házastársak, a vagyonmegosztás körüli hercehurca még mindig folyik. Soha véget nem érő jogi csatájuk középpontjában francia szőlőültetvényük és birtokuk, a Château Miraval áll, ahol összeházasodtak, és ahol ikreik, Vivienne és Knox születtek. Pitt azt nehezményezi, hogy 2021-ben Angelina 67 millió dollárért eladta a pincészet 50 százalékos részesedését, annak ellenére, hogy ígéretet tettek arra, hogy nem adják el a tulajdonrészüket a másik beleegyezése nélkül, de nem így történt, ezért Angelina Jolie és Brad Pitt válása tovább bonyolódik és egyre megalázóbb mindkét fél számára. 

Amikor Shiloh megszületett, Brad és Angelina egy vagyonért adták el az első képek közlési jogait. Állítólag 4,1 millió dollárt kaptak Shilohról készült babafotókért 2006-ban TMZ-től, majd 2008-ban 14 millió dollárt zsebeltek be ikrekről készült képekért a Todaytől. Úgy tudni, ezekből az összegekből jótékony célokra is költöttek, de a legnagyobb részük a gyerekek számlájára került. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.