Suki Waterhouse padlóra került a szaktása után: „Sötét és nehéz, és nem vagy jól"

Suki Waterhouse és Bradley Cooper
WireImage/Karwai Tang - Karwai Tang
kapcsolat Suki Waterhouse Bradley Cooper szakítás
Az énekesnő sötét helyre került, miután ő és Bradley Cooper szakítottak. Suki Waterhouse 10 évig nem tudta feldolgozni a történteket.

Suki Waterhouse tíz évig volt padlón azután, hogy ő és Bradley Cooper szakítottak. A színész és az énekesnő 2013 és 2015 között voltak együtt, kapcsolatuk végéről azonban nem sokszor nyilatkoztak. Suki most megtörte a csendet és elárulta, számára nagyon sötét időszak következett azután, hogy szétmentek.

Suki Waterhouse és Bradley Cooper
Suki Waterhouse énekesnőt nagyon megviselte a szakítás Bradley Cooperrel
Forrás: WireImage/Christopher Polk

Suki Waterhouse 10 évre padlóra került miután szakítottak Bradley Cooperrel

"Azt mondom, hogy elég erős vagyok, de amikor a nyilvánosság előtt történik valami, ami ilyen sötét és nehéz, és nem vagy jól, de nem is tudod megmagyarázni a külvilágnak, akkor az nagyon zavaró és elszigetelődsz" - mondta Suki a szakításukról. Azt is elárulta, hogy a zene segített neki feldolgozni a Bradley Cooperrel való szakítást, és az abból jövő következményeket, de majdnem 10 évbe telt, mire teljesen sikerült túljutnia a dolgon. Suki 21 évesen kezdett el randizni Bradleyvel, a férfi pedig 38 éves volt. Később 2016-ban Diego Lunával hozták kapcsolatba, mielőtt 2018-ban összejött Robert Pattinsonnal, és közös gyermekük született. Suki szerint a 20-as éveiben folytatott kapcsolatai "elég szadisták" voltak.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.