Gigi Hadid és Bradley Cooper rácáfolt mindenkire: nem csupán futó kaland lett belőle

 Gigi Hadid and Bradley Cooper
Getty Images -
szerelem Gigi Hadid Bradley Cooper
Nem zavarja a korkülönbség a hollywoodi álompárt. Gigi Hadid és Bradley Cooper imádják egymást.

Gigi Hadid és Bradley Cooper románcáról eleinte csak pletykálak, de 2024 márciusáig egyikük sem erősítette meg hogy együtt vannak. Később, miután csókolózás közben lefotózták őket, vállalták kapcsolatukat, ám akkor még mindenki azt hitte, nem lesz több futó románcnál. 

Gigi Hadid és Bradley Cooper egy New York-i étteremben
Gigi Hadid és Bradley Cooper egy New York-i étteremben csókolóztak nyilvánosan: ezt követően vallották be, együtt vannak
Forrás: Northfoto

Gigi Hadid és Bradley Cooper románca igazi szerelemmé érett

Bennfentesek szerint a 49 éves Bradley Cooper és a 29 éves Gigi Hadid románca igazi kapcsolattá nőtte kimagát, a 20 év korkülönbség ellenére komolyan gondolják és nagyon szeretik egymást.  Egy bennfentes szerint Hadid és Cooper is úgy szervezi az életét, hogy minél több időt tudjanak együtt tölteni. "Amikor elkezdődött, azt gondoltam, pár éjszakás kaland lesz, de egyre komolyabbá vált" - tette hozzá.

 

 Gigi Hadid and Bradley Cooper
A lesifotók nyivánosságra kerülése után tavasszal beszéltek először kapcsolatukról, de nem sokan hittek bennük
Forrás: Northfoto

Mindkettőjüknek van már gyereke

Gigi Hadid 2015-ben kezdett randizni a One Direction együttes tagjával, Zayn Malikkal. 2020 szeptemberében megszületett a kislányuk, akit Khai Hadid-Maliknek neztek el. 2021 októberében írtak a lapok először arról, hogy végleg szakítottak. A kapcsolatuk többször zátonyra futott, de Giginek végleg betette az ajtót, amikor Malik megütötte az édesanyját, Yolanda Hadidot. Bradley Cooper 2019-ben vált el Irina Shayk modelltől, öt évig voltak együtt. A pletykák szerint Lady Gaga miatt került válságba a kapcsolatuk, állítólag a Csillag születik című film forgatásán nagyon összemelegedtek. Közös gyermekük, Lea miatt sokáig próbálták helyrehozni a dolgokat, de nem jártak sikerrel.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.