Mariah Carey és nővére közötti jogi csata lezáratlan maradt: ezzel vádolta Alison a testvérét

Recording Academy Honors Presented By The Black Music Collective - Arrivals
Billboard via Getty Images/Recording Academy Honors Presented By The Black Music Collective - Arrivals - Billboard
mariah carey jogi háború testvér
A bírósági iratok szerint Alison 2021-ben indított keresete nem haladt előre a kezdeti benyújtás után. Alison szándékos érzelmi bántalmazásért vádolta testvérét a 2020-as memoárja, The Meaning of Mariah Carey miatt.

Alison szerint a könyvben megjelent állítások hamisak voltak. Különösen egy olyan részletet kifogásolt, amelyben Mariah Carey azt állította, hogy akkor 20 éves nővére váliumot adott neki, amikor ő még csak 12 éves volt, prostitúcióra próbálta rávenni és forró teát öntött rá, ami harmadfokú égési sérüléseket okozott. Alison azt is kifogásolta, hogy Mariah „ex nővérként” hivatkozott rá, és könyvét arra használta fel, hogy megalázza és megszégyenítse őt, miközben a memoárról szóló történetek világszerte mindenféle platformon megjelentek.

Mariah Carey nővére beperelte testvérét szándékos érzelmi bántalmazásért

Alison azt állította, hogy Mariah ezeket a kijelentéseket azért tette, hogy könyvet adjon el, tudva, hogy ő súlyos mentális és érzelmi károkat szenvedett az anyjuk által kényszerített, gyermekkorban átélt szörnyűségek miatt. Alison elmondása szerint arra kényszerítették, hogy sátánista rituálékon vegyen részt, amelyekhez rituális áldozatok is tartoztak, és ennek hatására poszttraumás stresszt, szorongást és depressziót diagnosztizáltak nála.

A jogi dokumentumokban Alison beszámolt több egészségügyi problémájáról, köztük gerincproblémákról, emésztési zavarokról, valamint egy 2015-ös brutális támadásból eredő agysérülésről, amely kihatással volt rövid távú memóriájára és maradandóan károsította látását. Azt állította, hogy testvére szándékosan támadta meg őt, hogy növelje könyvének eladásait, miközben ő maga teljesen elszegényedett. Alison 1,25 millió dollár kártérítést követelt Mariah „szívtelen, gonosz, bosszúálló és teljesen szükségtelen nyilvános megszégyenítése” miatt.

A jogi vita azonban soha nem lépett előre, és Alison halálakor még mindig függőben volt az ügy. 

Az énekesnő 2024. augusztus 26-án jelentette be, hogy ugyanazon a napon veszítette el édesanyját és nővérét is. „Szívem összetört, hogy elvesztettem édesanyámat ezen a hétvégén. Tragikus módon nővérem is elhunyt ugyanazon a napon” mondta Mariah a People-nek.

Hozzátette, hogy hálás, amiért az utolsó hetet édesanyjával tölthette, és köszönetet mondott mindenkinek a szeretetért, támogatásért és a magánéletének tiszteletben tartásáért ebben a nehéz időszakban.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.