A Foo Fighters énekese, Dave Grohl ledobta a bombát: megcsalta a feleségét és gyereke született a szeretőjétől

Dave Grohl és felesége,  Jordyn Blum
Getty Images - Jesse Grant
házasság Dave Grohl megcsalás gyerek
A Foo Fighters énekesebeismerte, hogy megcsalta a feleségét és titokban gyereke született a szeretőjétől. Dave Grohl és Jordyn Blum 21 éve házasok és 3 közös gyerekük van.

A Foo Fighters énekese, Dave Grohl Instagram-oldalán tett megdöbbentő bejelentést: a házasságán kívül született egy kislánya. Vagyis a zenész megcsalta a feleségét, akivel már 21 éve házasok, és 3 közös gyereket nevelnek. „Mindent megteszek, hogy visszanyerjem a bizalmukat és elnyerjem a megbocsátásukat" - írta egyebek mellett.

Dave Grohl, a Foo Fighters énekese a feleségével és a gyerekeivel
Dave Grohl, a Foo Fighters énekese a feleségével és a gyerekeivel
Forrás: Getty Images 

A Foo Fighters énekese, Dave Grohl bevallotta, megcsalta a feleségét

Sokkoló bejelentést tett Dave Grohl az Instagram-oldalán a családi életéről. A Foo Fighters énekese bevallotta, hogy megcsalta a feleségét, és született egy kislánya a szeretőjétől. „Nemrég egy kislány apukája lettem, aki a házasságomon kívül született. Azt tervezem, hogy szerető és támogató szülője leszek. Szeretem a feleségemet és a gyermekeimet, és mindent megteszek, hogy visszanyerjem a bizalmukat és elnyerjem a megbocsátásukat" - írta Dave Grohl.

 

Az 55 éves zenész és a 48 éves Jordyn Blum 2001-ben ismerkedtek meg, 2003 óta házasok, és három közös lányuk van: Violet, Harper és Ophelia. A nő korábban modellként és televíziós producerként dolgozott. Így ismerkedtek meg egymással, habár a frontember elmondása szerint akkoriban nem állt készen egy komoly kapcsolatra, ezért néhány találkozás után már nem kereste a nőt. „Három hónap elteltével megvilágosodtam, és visszahívtam. Felvette a telefont, és azt mondta: 'Ó, sosem gondoltam volna, hogy még hallok felőled'". 

Dave Grohl az elmúlt években többször beszélt arról, hogy gyerekei születése milyen hatással voltak rá. „Mindent megváltoztatott, amit csinálok. 

Amikor gyerekeid vannak, más szemmel látod az életet. Mélyebben érzed a szeretetet, és talán egy kicsit együttérzőbb vagy.

 Elkerülhetetlen, hogy ez a dalszerzésben is megjelenjen."

Az énekesnek ez a második házassága, Dave Grohl 1994-ben vette el Jennifer Leigh Youngblood fotóst, ám a házasságuk nem tartott sokáig. 1997-ben váltak el, miután az énekes beismerte, hogy megcsalta. „25 éves voltam, a feleségem még fiatalabb. Nem álltunk készen a házasságra. Nagyon hiányzik, ő a legviccesebb csodabogár, akivel valaha is találkoztam. Abszolút imádnivaló. Jobb lett volna, ha nem házasodunk össze. De az ember él és tanul" - mondta évtizedekkel ezelőtt Grohl az első házasságának zátonyra futásáról.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.