Viszonyának felfedése az utolsó erőfeszítés volt Dave Grohltól, hogy megmentse a házasságát

válás közlemény Dave Grohl
A Foo Fighters frontembere sokkolta a rajongókat, amikor bejelentette, hogy házasságon kívüli gyereke született. Dave Grohlnak állítólag ez volt az utolsó kétségbeesett tette arra, hogy megmentse a házasságát Jordy Blummal.

Az Foo Fighters 55 éves frontembere, Dave Grohl sokkolta a rajongókat, amikor szeptember elején bejelentette, hogy egy meg nem nevezett nőtől gyermeke született. A zenész 2003 óta Jordyn Blum férje, akivel három közös gyermekük született. Nyilatkozatában megosztotta arra vonatkozó reményeit is, hogy kibékülhet a feleségével, de újszülött gyermekének a nevelésében is részt szeretne venni.

Dave Grohl, Jordyn Bloom
Dave Grohl és felesége, Jordy Blum 
Forrás: Getty Images

„Nemrég egy kislány édesapja lettem, aki házasságomon kívül született” - vallotta be nyilatkozatában. „Azt tervezem, hogy szerető és támogató szülője leszek. Szeretem a feleségemet és a gyermekeimet, és mindent megteszek, hogy visszanyerjem a bizalmukat és elnyerjem a megbocsátásukat."

A friss pletykák szerint a közlemény kiadása volt Grohl „utolsó erőfeszítése” arra, hogy rendezze a dolgokat a feleségével. Jordyn állítólag ultimátumot ajánlott neki, azt mondta a zenésznek, „valami találjon ki", Dave pedig azt gondolta, ezzel visszanyeri a bizalmát.

„Úgy gondolta, ez lesz a legjobb esélye, hogy visszanyerje azt, ami volt közöttük. Dave Jordyn igényeire koncentrál. A viszony felfedése az utolsó próbálkozása volt, hogy megmentse a házasságát, mert Jordyn jóval azelőtt tudott róla, hogy a közlemény megjelenet volna" - mondta a Daily Mailnek egy informátor.

Dave Grohl viszonya a Foo Fighterst is tönkre teheti

Grohl viszonyának híre akkora vihart kavart, hogy a Foo Fighters kénytelen szünetet tartani. Dave minden erejével a házassága megmentésére koncentrál. Lemondták az egyik fontos fellépésüket is.

A Foo Fighters nem lép fel a Soundside Music Festivalon. Kérjük, további információkért nézzétek meg a fesztivál weboldalát” - írták közleményükben az X-en.

Egy forrás nemrég azt állította, Dave Grohl nagyon nehéz időszakon meg keresztül: 

Mozgalmas évek vannak mögötte, a legjobb barátja, a dobos Taylor Hawkins halálával, Dave édesanyjának elvesztésével és most az új gyermek születésével... Otthon akar lenni és arra koncentrálni, hogy visszaszerezze a családja bizalmát.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.