Meghan Markle Archie-ról és Lilibetről beszélt egy Los Angeles-i rendezvényen

2024 Children's Hospital Los Angeles (CHLA) Gala, Meghan Markle
Getty Images via AFP/2024 Getty Images - Getty Images via AFP
brit királyi család Meghan Markle család Harry herceg gyerek
A sussexi hercegné egy estére elszakadt a szülői feladatoktól, hogy részt vegyen a Los Angeles-i Gyermekkórház gáláján. Ám Meghan Markle gondolatai ott sem tudtak elszakadni gyermekeitől.

Meghan Markle vasárnap este egyedül jelent meg egy Los Angeles-i rendezvényen, ahol kedves megjegyzéseket tett két gyermekéről. Harry herceg felsége az ötéves Archie és a hároméves Lilibet édesanyja szombaton a Los Angeles-i Gyermekkórház gáláján vörösben tündökölt a vörös szőnyegen.

Meghan Markle ,
Meghan Markle egyedül jelent meg egy rendezvényen, de a gondolatai a gyerekeinél jártak
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Meghan Markle a Los Angeles-i Gyermekkórház gáláján jelent meg

Csak egy éjszakára hagyta otthon gyerekeit a sussexi hercegné, aki Harry herceg nélkül jelent meg az eseményen, de Archie és Lilibet minden percben a gondolataiban volt. A büszke anyuka még egy édes megjegyzést is tett a kicsikről. Meghan az eseményen egy kisgyerekkel nevetgélt, miközben az édesanyjával beszélgetett, és Lilibettel és Archie-val hasonlította össze a kicsit.

A hercegné, miután megtudta, hány éves a gyermeke, azt mondta: „Ó, annyira nagyon közel áll a mi gyerekeinkhez. Három és öt évesek”.

Sussex hercegnéje még viccelődött is egy jelenlévő kisfiúval, amiért ilyen későn kint volt az eseményen, tréfásan azt mondta neki: „Már biztosan elmúlt a lefekvési időd”.

Meghan Markle jelenleg távol van a férjétől, aki éppen dél-afrikai látogatáson van. Harry herceg a hét elején repült az Egyesült Királyságba, hogy részt vegyen a WellChild díjátadón Londonban, mielőtt meglepetésszerű látogatásra utazott volna Lesothóba a jótékonysági szervezetének, a Sentebale-nek szervezett útja részeként. Bár a hétvégén kellett volna visszatérnie családjához, Harry a hírek szerint úgy döntött, hogy meghosszabbítja útját. 

„Nem beszélnek róla, de Harry még néhány nappal meghosszabbította külföldi útját”mondta egy forrás, és hozzátette: „Valószínűleg Johannesburgba megy, majd meglátogatja a családját és a barátait. Spenceréknek van Fokvárosban egy házuk, és sok barátja van a világnak azon a részén. Egy másik utazást is tervez, ami ki van törölve a naptárából, és nagyon szeretné, ha ez nagyon privát maradna”.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.